RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

dunja RR -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 11:29:27)

Da, on skroz dobro glumi, i nešto sam razmišljala zašto mi sada izgleda lepše nego ranije, pa primetih da je operisao nos, mala korekcija ali jako efektna. Ranije mi nije bio nešto posebno, ali sada bih rekla da je baš baš frajer.

IZVORNA PORUKA: gagana83

Iskreno, meni Sloboda i nije neka glumica. 

Vojin mi je bolji, mada imamo mi mnogo boljih glumaca te generacije.
Ovo pričam na osnovu prethodnih uloga, ne gledam ovu seriju.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 11:42:53)

Gde si to primetila Suzi [sm=smiley36.gif]

A da li je moguće da nema glumačkog para sem njih dvoje? Malo su dosadili i bogu i narodu. Kao i onaj Bosiljčić. Meni je npr Nebojša Milovanović odličan, volim ga još od Lajanja na zvezde. Milutin Milošević, odličan mladi glumac. Ima ih još sigurno samo ja ne znam imena, slabo pratim.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 11:45:49)

Uporedila sam sliku od ranije sa skorašnjom [sm=smiley36.gif]

Jer mi on ranije, kada su sve moje drugarice ludele za njim, nije bio nešto posebno. I baš mi se taj njegov nos nije dopadao, faca mu je bila, kao Oliva. Hoću reći, taj nos mu je nekako bio duguljast, i ne znam, kvario je izgled njegovog lica.

A sada mi je u svakoj sceni njegova faca prelepa, nov savršen.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 11:49:06)

Da, da, Nebojša je odličan!

Duškić -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 12:37:54)

Ana, pogledaj seriju Igra sSudbine, pa ces videti sta je mlaka gluma.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 12:45:15)

Ali zato Jezdić u Vikend sa ćaletom, glumi vrhunski [sm=smiley20.gif]
I klinja isto glumi odlično, a na svaki komentar ili facu Baneta Vikadovića, popadamo [sm=smiley36.gif] koliko mi se jedno vreme bio zgadio, izvadio se ovom ulogom.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 12:55:07)

IZVORNA PORUKA: Duškić

Haha ne želim [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (12.2.2021 14:24:34)

IZVORNA PORUKA: Duškić

Jaoooo jos kad mi kazu djaci moj omiljeni glumac je Luka Raco ja se zgranem 😊
Pa sam im preporucila da gledaju Zaboravljene, Sivi dom i jos neke da vide sta su glumci. 

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 15:22:16)

Ja detektiv - Sta mislite? Da li je Jelena ubila Teodoru? Zasto je Radule dosao u Negotin da vadi ovu dvojicu  iz zatvora i sve zataskao?A ona se sad opet oseca ugrozeno jer je Vuk otisao kao i ono leto. Videla ga da se ljubi sa nekom i cekala noc... 
Samo razmisljam... 

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 15:48:09)

Ili onaj iz manastira?

Aaaaaaaa🤔🤔🤔🤔🤔

dunja RR -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 21:22:56)

Joj Iv, pojma nemam ko je ubica.

Jelena mi nije pala na pamet do sada, ali da, hm, mogla bi da bude. Mada na onom snimku gde se vide ruke koje dave Teodoru, uvek su neke muške ruke, bar mi tako deluje? Možda je Jelena nekog unajmila... jes onda došla trudna, i videla ga sa Verom... pa našla nekog da je sredi, a taj neko greškom ubio Teodoru ono veče kada je spopadala Vuka.

Jelena odlično glumi, nisam je nigde gledala ranije. Odlična.

Na koga misliš? Onaj monah iz manastira koji je otišao? Šta se uopšte njemu desilo, zašto je otišao? Delovao je normalno u početku, i odjednom kao da je prolupao, ako sam dobro ispratila?

Ana RR -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 21:28:50)

Ja ne mogu da verujem da nisu mogli da puste i drugu sezonu Liar... baš me nervira a mrzi me da instaliram kodi...

dunja RR -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 21:31:53)

Anči jel ima druga sezona?

Ček, ali kako kada je na kraju glavni lik mrtav?

Ili ide nova priča u drugoj sezoni?

Ja sam skontala da sam negde nekada, ranije, gledala na preskoke par epizoda ove sezone što je sada išla, to sam tek na kraju setila, jer sam prepoznala par scena, ali nisam detaljno pratila, sada jesam.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 21:38:35)

Da, da, ima još jedna sezona od 6 epizoda. Pronalaze njegovo telo i radnja se vrto oko pronalaženja ubice.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 22:07:56)

Aaaa, nisam znala, moramda pronađem, hvala ti!
Ja sam bila ubeđena da je ubica partnerka one policajke koju je silovao.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 22:28:44)

E i ja sam to odmah pomislila ali ko zna, ne bih se iznenadila da je neko koga ne očekujemo.

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 22:44:44)

IZVORNA PORUKA: dunja RR
Na koga misliš? Onaj monah iz manastira koji je otišao? Šta se uopšte njemu desilo, zašto je otišao? Delovao je normalno u početku, i odjednom kao da je prolupao, ako sam dobro ispratila?

Da da, taj sto je prolupao. Crtao je neki zenski lik kad je Zorwn dolazio na vrata. 
Uh, jedva cekam kraj. 

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (28.2.2021 22:45:26)

Joj Iv, pojma nemam ko je ubica.

Jelena mi nije pala na pamet do sada, ali da, hm, mogla bi da bude. Mada na onom snimku gde se vide ruke koje dave Teodoru, uvek su neke muške ruke, bar mi tako deluje? Možda je Jelena nekog unajmila... jes onda došla trudna, i videla ga sa Verom... pa našla nekog da je sredi, a taj neko greškom ubio Teodoru ono veče kada je spopadala Vuka.

Jelena odlično glumi, nisam je nigde gledala ranije. Odlična.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (1.3.2021 0:23:24)

Da, uvek bude neko treći :) baš mi sa gleda, hvala ti na info, nisam imala pojma da ima još jedna sezona.

IZVORNA PORUKA: Ana RR

E i ja sam to odmah pomislila ali ko zna, ne bih se iznenadila da je neko koga ne očekujemo.

Sanjica26 RR -> RE: Omiljena serija (1.3.2021 7:42:55)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Da da, taj sto je prolupao. Crtao je neki zenski lik kad je Zorwn dolazio na vrata. 
Uh, jedva cekam kraj. 

Ja sam to odmah pomislila cim je prolupao. 
Sinoc sam odgledala ceo serijaj 17 epizode Greys anatomy. Snimano u doba Kovida. Svi su pod maskama. 

nata11 -> RE: Omiljena serija (1.3.2021 9:27:08)

Serija je malo jeftina.

Bas me nervira u pojedinim scenama, da toliko nisu mogli uloziti jos koji dinar.

Ono kada su kao u kolima, pa mislim...[sm=zmeden.gif]

Inace nije losa. Ne gledas 3 epizode, ogledas gledali ste, gledacete i pohvatas sve [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (1.3.2021 9:32:19)

Sanjice, gde nadje celu sezonu? Ja odgledah samo 3 na Fox life

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (1.3.2021 20:50:30)

Opaaaaa! Auuuuuuuu 🤔🤔🤔

Klupko se odmotava 😁

dunja RR -> RE: Omiljena serija (1.3.2021 21:22:50)

Jaoooo, ne pričaj :) Nisam gledala, ja TV gledam samo noću, dok radim, pa pravim pauzu, oko 2 posle ponoći :)

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (1.3.2021 21:53:21)

Jaoooo, ne pričaj :) Nisam gledala, ja TV gledam samo noću, dok radim, pa pravim pauzu, oko 2 posle ponoći :)

Jao jao, nista ti nisam rekla. 🤐A sestra mi kaze da se tek zahuktava 😊

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>