|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
21.9.2016 19:43:48   
emicaa
da Mariya user posted image sutra pocinje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1476
25.9.2016 18:14:53   
nata11
Da li je neko pratio Royals? Zasto je Ted ubio kralja? Cija sestra je u pitanju?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1477
25.9.2016 19:03:44   
Ana RR
Ja sam gledala malo i to baš te epizode ali da me ubiješ ne mogu da se set_im.. znam da su mu lepo smestili na kraju i maltene ga je narod linčovao (pustili su snimak ubistva na stadionu pred hiljade ljudi i njega doveli tu), ali skroz sam zaboravila detalje.

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.9.2016 19:04:39 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1478
25.9.2016 19:16:52   
nata11
Upravo se zavrsila ta epizodauser posted image ali ne kapiram jel mu ta ubijem sestra ili zena. Jel ta ubijena Ofelijina majka?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1479
25.9.2016 19:26:08   
Ana RR
Joj ne znam, ne sećam se toga opšte user posted image Ja sam to odavno gledala, sad ide repriza, je l?

Nego, počela je How to get away with murder!! user posted image Večeras se družimo Kodi i ja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1480
25.9.2016 19:27:53   
nata11
Da, slucajno sam naletela. Ja sam gledala prve epizode pa se sad ukljucih.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1481
26.9.2016 14:04:42   
emicaa
jel gledao iko novu epizodu Uvoda u anatomiju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1482
26.9.2016 14:33:36   
Ana RR
Ja user posted image previše patetike za moj ukus ali za razbibrigu nije loše user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1483
26.9.2016 14:42:15   
emicaa
meni zao Alexa...a najbolje je kad je April rekla onoj kako se beba zove user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1484
26.9.2016 16:20:21   
Ana RR
Da, haha user posted image

Ja sam danas odgledala i HTGAWM, jedva čekam nastavak user posted image Frenk je mmmmmm user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 26.9.2016 16:21:34 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1485
26.9.2016 17:00:32   
emicaa
kakva je ta serija,koji fazon user posted image jel nesto kao GOT

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1486
26.9.2016 20:24:11   
Ana RR
Emice klik

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1487
4.10.2016 17:16:40   
isidora88
Ana pocela sam da gledam HTGAWM, odusevljena sam serijom, toliko sam se navukla da ovih dana i noci samo to gledam kad imam vremena, stogla sam do 6.epizode, druge sezone, nego nije mi jasno sta je Aserom, tj.sta je bilo na jezeru pa ga tuzilac ucenjuje zbog toga?

< Poruku je uredio isidora88 -- 4.10.2016 17:17:26 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1488
4.10.2016 19:30:33   
Ana RR
Isidora, verujem, tako sam i ja user posted image Silovana je neka devojka, njegov tata je sredio da se to zataška, ako se dobro sećam.

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.10.2016 19:31:47 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1489
4.10.2016 19:55:02   
isidora88
Bas u ovoj 6.epizodi je receno sta je bilo user posted image
Svaka cast onom ko je napisao scenario, prica je toliko zanimljiva da bih mogla 500 epizoda u cugu da odgledamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1490
4.10.2016 20:06:11   
Ana RR
Skroz je dobra user posted image večeras gledam drugu epizodu 3. sezone.

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.10.2016 20:12:32 >

Direktna veza do poruke: 1491
4.10.2016 20:15:28   
Khaleesi
A na kom kanalu ovo pratite...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1492
4.10.2016 20:19:08   
Ana RR
Ja gledam online na aplikaciji Kodi (koju bi mogli uskoro da ukinu, roknuću se user posted image )

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1493
9.10.2016 19:21:17   
emicaa
dosadno cekanje po 7 dana da bude Uvod,u medjuvremenu gledam HTGAWM,treca epizoda prve sezone.Jesu li oni studenti stvarno ubili muza od one profesorke ili to neko od njih sanja user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1494
9.10.2016 20:25:21   
Ana RR
Hahaha, stvarno user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1495
9.10.2016 21:46:33   
emicaa
Zbunjuje me to se kroz svaku epizodu to provlaci,moracu odgledati zadnje iz sezone pa se opet vratiti dokle sam fosla user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1496
16.10.2016 11:41:49   
IvanaSK RR
Trenutno gledam online Quantiko i baaas mi se svidja.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1497
16.10.2016 14:22:41   
isidora88
Bas me nervira sto sam odgledala sve epizode Grey's A. I HTGAWM, sad dok docekam nove epizode izludim. A bas sam razmisljala kako nema nista dobro od serija osim ove dve. Gledala sam Devious maids, to mi je bilo ok za ubijanje dosade, medjutim ne snimaju viseuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1498
16.10.2016 17:40:13   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: isidora88
Gledala sam Devious maids, to mi je bilo ok za ubijanje dosade, medjutim ne snimaju viseuser posted image

Sta ostade tako ne dovrseno.. user posted image skoro je bila nova sezona.
Ja volim puno serija sa Fox Life-a to uglavnom pratim.
Uvod u anatomiju naravno, sto puta sve odgledala
Mistresses.. al mi mucno da cekam nove sezone...

Inace nemam zivaca da gledam s neta..ovako kad ukljucim odgledam , malo odmorim mozak i to je to. Uglavnom uvece kad deca zaspu.

Direktna veza do poruke: 1499
17.10.2016 12:31:18   
Ana RR
Ja gledam Without a trace. Stara je serija, gledala sam je već ali nisam redovno pratila tako da sad odgledam po jednu epizodu ujutru uz kaficu user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here