|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
23.5.2016 13:34:34   
Mariya
Hehe,jess,to sam zaboravila da kažem. Izašla neoprljena ali k'o od majke rođena user posted image
Jedva čekam sledeću epizodu večeras!
A šta se desilo sa Ejpril? Ja inače volim da mi ispričaju i filmove i knjige i serije unapred,volim da znam unapred šta će se desiti,manje se nerviram kad se desi user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1426
23.5.2016 14:49:30   
isidora88
Ocekivala sam vise od finala, ovako nisam nesto nestrpljiva da vidim sta ce se desiti.
Ejpril je porodio Ben u kuci, uradio je carski rez bez anestetika, sa kuhinjskim nozemuser posted image i ona i beba su ok.
A ovo sa Megi na kraju user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1427
25.5.2016 12:17:49   
emicaa
Hoće li neko biti ljubazan da mi objasni kako su Megi i Mer sestre,ja to do sad nisam uošte ukapirala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1428
25.5.2016 12:24:38   
Ana RR
Megi je ćerka Webbera i Mereditine majke, ali majka je krila trudnoću, odselila se u Boston i tamo porodila i dala je na usvajanje. Ni Webber n ije znao da imaju dete.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1429
29.5.2016 11:58:32   
jess021
E sad bi mogla da gledam Uvod u anatomiju od 1. epizode! Ili da cekam da se porodim, pa onda. Tako sam i sa L tokom neprospavanih noci gledala samo tu seriju.
Game of thrones pocela da lici na Walking deaduser posted image
Jeste videli spojler?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1430
29.5.2016 12:11:42   
emicaa
Jess počni sad ko će čekati da se porodiš user posted image
Ja se bacam malo na čitanje čim završim sa serijom.Još malo pa sam gotova sa trećom sezonom,ostale mi tri epizode.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1431
29.5.2016 12:17:07   
Ana RR
I ja ne znam šta bih gledala... GOT sam htela prvo da pročitam knjige i zato još nisam počela da gledam seriju. Moram prelistati kodi da vidim šta ima zanimljivo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1432
29.5.2016 16:37:49   
isidora88
Jess i ja sam od porodjaja odgledala gomu serija, doduse nocu gledam samo na tv-u fox i fox life.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1433
3.6.2016 1:24:01   
Mariya
Žene drage, recite mi gde bih mogla da pogledam 6. epizodu GOT? Propustili smo je u oba termina a ne možemo gledati u ponedeljak 7. epizodu bez odgledane 6user posted image user posted image
Gde bih mogla da odgledam a da mi ne traže broj keditne kartice za registraciju?
I da nije HBOGO.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1434
3.6.2016 5:07:21   
Trcosava
Mariya - skini sa torentauser posted image

A, ako imaš HBO paket, repriziraju ih do iznemoglosti

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1435
3.6.2016 17:37:40   
Mariya
Nemam HBO paket, imam samo HBO. Kako i zašto-ne pitajte, kablovska kaže da nemamo kanal HBO u našem paketuuser posted image a mi imamo HBO. I pošto po njima nemam kanal, tako nemam pravo pristupa na HBOGOuser posted image user posted image Mnogo komplikovano. Dajte mi adresu nekog torenta, ja ne znam nijedan, to mm radi ali sad nije kući...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1436
3.6.2016 20:09:28   
Trcosava
Evo ti direktan link za 6. epizodu

KLIK

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1437
5.6.2016 20:52:56   
Mariya
U međuvremenu sam uspela sa tpb da skinem, ali hvala ti punouser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1438
15.6.2016 22:52:12   
Mariya
Da li ste gledale 8.epizodu GoT? Baš mi se dopala,a Arija mi je bila najbolja user posted image "The girl''s name is Arya Stark and i''m going home" user posted image
Nego,završila mi se 2.sezona Jane the virgin user posted image šta sad da gledamuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 15.6.2016 22:53:01 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1439
21.6.2016 9:54:16   
Mariya
Heej,pa zar samo ja gledam serije? user posted image
Oduševila sam se jučerašnjom epizodom GoT!!Deneris je sredila one kretene,pa dogovor između nje i Jare,women's poweruser posted image Sever je ponovo pripao Starkovima, a što je najvažnije,konačno je onaj go*nar remzi bolton crko, baš kako je zaslužio, a Sansa u ovoj epizodi... user posted image user posted image sjajna!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1440
21.6.2016 10:02:12   
emicaa
Ne gledaš user posted image ja sam juče otočela sa gledanjem osme sezone Uvoda u anatomiju,koji sam manijak dnevno odgledam najmanje 4 epizode.
Ah da,sad od kad gledam od pečetka kad Ejveri tu promjenila sam mišljenje.Definitivno je najbolji macan u seriji user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1441
21.6.2016 14:23:07   
Mariya
Jeste Ejveri najbolji user posted image
Patrik Dempsi nije klasično lep,ali ima neštouser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1442
21.6.2016 15:42:00   
jess021
Marya, utepacu teuser posted image
Ja nisam pogledala juce GOT, a sad ni ne moram, sve si mi reklauser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1443
29.6.2016 14:14:11   
emicaa
22 septembra počinju sa prikazivanjem 13 sezone Uvoda u anatomiju user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1444
29.6.2016 14:34:00   
Khaleesi
Ja sam Igru prestola pocela od prve sezone opet da gledam... kako li su mi promakle neke stvari pojma nemam...neke epizode se ni ne secam... user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1445
30.6.2016 17:51:10   
jess021
Emice, i ja pocela da gledsm Uvod u anatomiju od prve sezone. Nekad uvece pogledam i po dve epizode.
I onda se zalim da sam umornauser posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1446
30.6.2016 18:20:48   
Khaleesi
Sad sam zavrsila prvi serijal Igre prestola i opet sam tuzna...user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1447
30.6.2016 18:33:34   
Mariya

IZVORNA PORUKA: jess021

Marya, utepacu teuser posted image
Ja nisam pogledala juce GOT, a sad ni ne moram, sve si mi reklauser posted image

Jess izvini user posted image
Valjda si pogledala i slažeš se samnom, sjajna epizodauser posted image !
A 10,klasika,kao i na kraju svake sezone,pobiju mnoge glavne likove i onda nas ostave da čekamo 10 meseci na novu sezonuuser posted image
Samo mi recite,jesam li dobro shvatila da je Jon Snow onda sin Rhaegan Targariana i Lyanne Stark?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1448
30.6.2016 18:44:00   
Khaleesi
Jeste Regara i Lijene... to su jos u prvom serijalu rekli al ne kapiras jer je drugo bitnije od Jhona..sad gledam ispocetka seriju...ispricali su dosta u prvom serijalu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1449
30.6.2016 22:31:41   
jess021
Marya, za 9. epizodu cu ti oprostiti, ali ovu 10. necuuser posted image
Aman zeno, ja imam bebu, ne stignem odmah sve pogledati. Daj jos koji detaljuser posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here