RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

dunja RR -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 0:24:11)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja sam je spominjala, ako ti se dopada pogledaj seriju Luther, inace ima samo dve sezone za sada, glavna uloga Idris Elba tako da nema greske :-) mozda je jos napetija od Killinga.
A kad pominjemo Killing, onaj mali Joel Kinnaman sto glumi pomocnika glavne detektivke igra u svedskoj krimi seriji Johan Falk. Ako nadjes prevod, mozes i to da pogledas, meni je dobra.

IZVORNA PORUKA: nina26

Ne znam ko je spomenuo bese ovde seriju "The Killing" ali hvala mu na predlogu[sm=bravo.gif]

Najbolja krimi serija koju sam gledala do sada!

U roku od deset dana sam pogledala obe sezone, prosto nisam mogla da stanem dok je nisam zavrsila[sm=smiley1.gif]

Jel imate jos neki predlog za tako neku krimi seriju???

I ja je spominjem već duže vreme, puno puta, mislim da sam dosadila i na forumu i na facebooku[sm=smiley36.gif]

Jedva čekam nastavak ako bude, kažu da će biti novo ubistvo ..

ivannna -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 9:35:11)

kad sam bila mladja volela sam seriju Felisiti,onako prava serija za tinejdzere

tanjica85 -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 9:40:15)

Mucke, Alo,alo, Prijatelji, Uvod u anatomiju, Ocajne domacice...

isidora88 -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 15:24:26)

poslednjih dana gledam how i met your mother,obozavam je[sm=bravo.gif]

PoisonEve -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 16:59:24)

IZVORNA PORUKA: isidora88

poslednjih dana gledam how i met your mother,obozavam je[sm=bravo.gif]

Najnajnajbolja serija[sm=bravo.gif] Steta sto nemam vise vremena da je gledam[sm=smiley13.gif]
Kad malo bolje razmislim osim jutarnjeg programa Studia B ja uopste ne gledam TV[sm=zmeden.gif]

isidora88 -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 17:37:23)

skinula sve epizode sa neta pa kad mateja spava odgledam makar jednu epizodu,toliko se opustim i ismejem da mi je bas uzivanje da je gledam[sm=bravo.gif]

Figaro88 -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 17:45:43)

I ja sam pocela da gledam tu seriju redovno,ne bas svaki dan,ali kad god stignem i obozavam je,i mm se navukao[sm=smiley36.gif]

PoisonEve -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 20:44:40)

Da, tako smo mm i ja celu trudnocu imali ritual u 22h obavezno gledanje How I Met Your Mother
Bas smo ih zagotivili. Jedva cekam poslednju sezonu.
E, meni se dopada i serija Revenge Jest da je malo u tinejdz fazonu, al ne mari[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Omiljena serija (6.7.2012 20:59:19)

Moram da spomenem seriju Alo alo...kaaaako ja tu seriju mmmrrzziiiiiiim! Tako glupa serija, nikad me nije nasmejala [sm=smiley11.gif]

Volim i ove tinejdz da pogledam kao Tracara, Tree Hill.. Uvod u Anatomiju bas volim al sam se pogubila po serijalima, vise neznam sta je sam gledala sta ne [sm=smiley13.gif]

I ove krimi serije volim da odgledam, al samo ako su mi glavni detektivi simpaticni, ima jedna (neznam joj naziv) serija taj glavni glumac mi je taaakao antipatican pa mi je onda i cela serija [sm=jezicek.gif]

nina26 -> RE: Omiljena serija (11.7.2012 18:54:59)

a sam je spominjala, ako ti se dopada pogledaj seriju Luther, inace ima samo dve sezone za sada, glavna uloga Idris Elba tako da nema greske :-) mozda je jos napetija od Killinga.

odlicno odoh da skidam odmah[sm=bravo.gif]

ali smor mi je sto ima samo 2 sezone ja to progutam u roku od nedelju dana[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (4.9.2012 0:26:42)

Uskoro Dexter, nova sezona [sm=bravo.gif]

LillyT -> RE: Omiljena serija (8.9.2012 16:02:24)

30.09. je premijera [sm=bravo.gif] (bar mislim)

Ne znam kako će se razvijati serija, pogotovo posle onog čuvenog O God na kraju prošle sezone, ne bi valjalo da preteraju.

viking -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:32:43)

Je l gledao neko drugu sezonu Game of Thrones? Mi smo sad za vikend, jedva sam se prisetila ko je ko [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jednako je dobra kao i prva sezona, tako da sad čekamo treću...

Snelle -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:35:32)

Mi smo progutali drugu sezonu! I mi jedva čekamo treću, ne znam kad izlazi, nisam ni pitala mm [sm=zmeden.gif]

viking -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:45:50)

mislim da u martu 2013. treba da se emituje prva epozoda treće sezone...

Anoniman -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:47:13)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Moram da spomenem seriju Alo alo...kaaaako ja tu seriju mmmrrzziiiiiiim! Tako glupa serija, nikad me nije nasmejala [sm=smiley11.gif]

Kosa mi se digne na glavi kad je vidim! Nikada nisam razumela britanski humor.

bice devojcica -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:50:21)

Ocajne domacice.. Ubedljivo najbolja serija[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

jacagoga -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:51:21)

A Sulejman Velicanstveni [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:52:33)

IZVORNA PORUKA: jacagoga

A Sulejman Velicanstveni [sm=smiley36.gif]

Pokušala sam da pogledam, toliko pričaju o tome u mom okruženju, ali svaki put zaspem posle 5min. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

jacagoga -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:54:53)

Ja prvo nisam htela da gledam pa me onda "zarazila" komsinica i toliko mi je skrenula paznju da sad jedva cekam da pocne nova sezona. Zna li neko kada da ocekujem nove serije

Shishica -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:56:25)

Ima jedna serija The Secret Circle, mm skida sa neta pa gledamo. Radnja je oko vestica mladih.. naravno brdo zapleta, komplikacija i tako.. nije losa.

To je jedna od mnogih koje gledamo..

bice devojcica -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 9:56:26)

Ja ne volim Sulejmana[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Krcko -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 12:31:35)

Treća sezona Game of thrones počinje sa prikazivanjem tek u aprilu sledeće godine[sm=smiley13.gif]

Shishica -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 12:35:39)

Ali zato ce uskoro Dexter, pa Vampiri (dnevnici vampira), pa Supernaturale [sm=jezicek.gif]

E Grim je super serija!

sarti -> RE: Omiljena serija (18.9.2012 13:02:25)

Volim da gledam Castle, Bones i CSI Las Vegas!
Turske serije me ne zanimaju, predugacke su>

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>