RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

mtajcica83 -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 13:50:59)

Jel se nekome dopada serija Sulejman Velicanstveni?? Ja sam se bas navukla na tu seriju....A i ima neki zgodni BEg sa brcicima, nemam pojma kako se zove...[sm=smiley1.gif]

vukosava -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 14:51:21)

IZVORNA PORUKA: ribizla

IZVORNA PORUKA: minavb

Izgleda da samo ja ne gledam GOT i da samo ja nisam videla Madonin spot, ni jedan sa novog albuma. [sm=smiley36.gif]
I dalje gledam samo Dva i po čoveka, i po nekad Sredinu na HBO.

Jel to gledas od kad je `i po` porastao [sm=smiley36.gif]

Meni nije isto smesna sa Estonom Kucerom kao sa Carli Shinom.... Ne znam zasto

PoisonEve -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 15:00:51)

Meni je i dalje "How I met your mother" najbolja serija[sm=smiley1.gif]
Sve likove ko da poznajem u stvarnom zivotu. Naravno Barni je najjaci[sm=smiley1.gif]
True story

dunja RR -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 15:42:30)

Definitivno najbolja krimi serija ikada! Gledala sinoć pretposlednju epizodu i skroz sam se sludela, pojma nemam ko je ubica. deluje mi da je neko iz Richmondovog tabora, ona riba ili onaj tip što su sa njim u kampanji??[sm=smiley29.gif]

Svaka čast na neizvesnosti [sm=smiley32.gif]

Jedva čekam ponedeljak da skinem poslednju epizodu i uživam:)
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja sam spominjala još prošle godine, rekla sam vam da obavezno gledate [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ne znam da li je neko spominjao, ali ja sam se se u Srbiji poslednjih nedelja navukla na Killing, a ovde u Dubaiu je to sada popularna serija pa gledam nove epozode upravo, uz kaficu, i uzbudjenje raste. odlicna serija, preporucujem. odoh da odgledam epizodu do kraja pa krecemo na krstarenje, juhu

vukosava -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 15:46:40)

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Meni je i dalje "How I met your mother" najbolja serija[sm=smiley1.gif]
Sve likove ko da poznajem u stvarnom zivotu. Naravno Barni je najjaci[sm=smiley1.gif]
True story

Barni je najjaci. A jos mi je jaci odkad sam saznala da je homoseksualac u privatnom zivotu pa mozes misliti kako dobro covek glumi [sm=smiley1.gif] L E DZ E N D E R I

jovicaa -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 16:11:51)

ja sam sad jedno vreme bila opasno navucena na peep show, nisam se smirila dok nisam odgledala sve sezone... nije dzabe jedna od najboljih bbc-jevih serija

MicinaMama -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 16:32:42)

meni je muhtesem yuzyil naj bolja serija (sultan sulejman)....ja gledam na turskom kanalu i vec sam dosla do 64-e

PoisonEve -> RE: Omiljena serija (9.6.2012 20:19:08)

Stvarno??
Nisam imala pojma. [sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Omiljena serija (18.6.2012 23:29:00)

Gleda li neko seriju Johan Falk? Meni je odlična! Bio je na HRT-u i Merkelov inspektor Valander, i to sam baš volela. Švedske su obe i obe su super.

minavb -> RE: Omiljena serija (19.6.2012 7:40:57)

Ja ponovo, po zilionizi put gledam Mućke [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Omiljena serija (19.6.2012 8:21:16)

spremam se da gledam Game of trones. Kažu da je dobra. Upravo sam od koleginice dobila prvi serijal. Samo još vreme da nadjem

Totti -> RE: Omiljena serija (20.6.2012 15:56:41)

Da li ima mozda neki link na kome bih mogao da skinem serju Korak napred (un paso adelante)?

viking -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 21:42:42)

Mod, jesi počela? Meni je odlična!
Toti, na tvoje pitanje nemam odgovor.

Nego, htela sam da pitam (pošto ste me već iskulirali za "šveđane" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) da li neko gleda Uvek je sunčano u Filadelfiji? Ja ne gledam, nagazila sam par puta ali iskreno meni to liči na tip humora kao kad neko zgazi grabulju pa ga drška lupi po faci i onda je to kao urnebesno... Ne znam, sve mi deluje kao da je smešno a kad uzmem da gledam shvatim da nije, da nisu duhoviti već samo glasni. Ili grešim?

minavb -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 21:50:22)

Mislim da znam na koju seriju mislis, ne deluje mi zanimljivo. Inace, jedno vreme u teretani se bez prestanka vrteo Fox crime. Ja nisam mogla da verujem kakve se sve gluposti snimaju.
Nego kad si vec tu, kako rece da se zove ona stara lutkarska serija koju pomenusmo?

viking -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 21:52:15)

Lutkomendija :) nije greška, sa N.

minavb -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 21:54:48)

Ododh da trazim, pa da pustam Vanji.[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 21:55:16)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja ne gledam, nagazila sam par puta ali iskreno meni to liči na tip humora kao kad neko zgazi grabulju pa ga drška lupi po faci i onda je to kao urnebesno... Ne znam, sve mi deluje kao da je smešno a kad uzmem da gledam shvatim da nije, da nisu duhoviti već samo glasni. Ili grešim?

Isto mislim, baš mi ne prija ta serija.

Anck Su Nmaun -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 21:57:15)

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Jel se nekome dopada serija Sulejman Velicanstveni?? Ja sam se bas navukla na tu seriju....A i ima neki zgodni BEg sa brcicima, nemam pojma kako se zove...[sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Uuu bas je dooobarrrrrr!!!!!! Bali-beg

Inace ih ne volim al ova mi nije klasicna sapunica pa sam pocela da gledam! Super je! Cak znam i neke muskarce koji su poceli da je gledaju!
Zna li nekom sta ce da se desi [sm=smiley36.gif]

Inace ja sam zavisnik od Fox Life injihovih serija!

Krcko -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 22:58:28)

Sjajna!Pre dve nedelje sam pogledala zadnju epizodu drugog serijala i sad pauza do aprila sledece godine[sm=smiley13.gif].
Knjige po kojima je snimljena serija za svaku preporuku(obozavam EF)[sm=smiley1.gif]

Krcko -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 23:18:32)

IZVORNA PORUKA: Krcko

Sjajna!Pre dve nedelje sam pogledala zadnju epizodu drugog serijala i sad pauza do aprila sledece godine[sm=smiley13.gif].
Knjige po kojima je snimljena serija za svaku preporuku(obozavam EF)[sm=smiley1.gif]

Ups..nisam dobro citirala poruku od Modessty,moj odgovor se odnosio na seriju Game of Trones

pepeljuga -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 23:22:00)

Viking, i ja sam probala da gledam It's always sunny in Philadelphia i nesto mi nije islo... Trenutno ne gledam nista, ne postizem, jedino bacim oko po milijarditi put na Mucke u osam svakog dana na Avali, znam ih napamet ali Mucke su Mucke [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Omiljena serija (24.6.2012 23:25:20)

Ja sam skinula "Svi vole Rejmonda" ,i nekako mi je nekako...prepoznatljiva u nekim situacijama[sm=smiley22.gif]

nina26 -> RE: Omiljena serija (5.7.2012 15:34:18)

Ne znam ko je spomenuo bese ovde seriju "The Killing" ali hvala mu na predlogu[sm=bravo.gif]

Najbolja krimi serija koju sam gledala do sada!

U roku od deset dana sam pogledala obe sezone, prosto nisam mogla da stanem dok je nisam zavrsila[sm=smiley1.gif]

Jel imate jos neki predlog za tako neku krimi seriju???

*Alexx* -> RE: Omiljena serija (5.7.2012 15:46:01)

IZVORNA PORUKA: lesica

Ja sam skinula "Svi vole Rejmonda" ,i nekako mi je nekako...prepoznatljiva u nekim situacijama[sm=smiley22.gif]

Pre mesec dana sam uhvatila jednu epizodu i bila mi je bolno prepoznatljiva [sm=smiley36.gif] Jedino što nemam sveki sa ekipom da mi upada u kuću.

viking -> RE: Omiljena serija (5.7.2012 23:56:11)

Ja sam je spominjala, ako ti se dopada pogledaj seriju Luther, inace ima samo dve sezone za sada, glavna uloga Idris Elba tako da nema greske :-) mozda je jos napetija od Killinga.
A kad pominjemo Killing, onaj mali Joel Kinnaman sto glumi pomocnika glavne detektivke igra u svedskoj krimi seriji Johan Falk. Ako nadjes prevod, mozes i to da pogledas, meni je dobra.

IZVORNA PORUKA: nina26

Ne znam ko je spomenuo bese ovde seriju "The Killing" ali hvala mu na predlogu[sm=bravo.gif]

Najbolja krimi serija koju sam gledala do sada!

U roku od deset dana sam pogledala obe sezone, prosto nisam mogla da stanem dok je nisam zavrsila[sm=smiley1.gif]

Jel imate jos neki predlog za tako neku krimi seriju???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>