Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 11:49:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E bas ovo sto Maraj kaze, gledaj i duze kao mozes, bar jedan dan da se sasusi dobro ranica.
|
|
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 12:16:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jesam, jesam. Razmišljam i Oktanisept da joj prsnem. Danac cu onda Sudocrem stavljati pa cu videti sutra kakvo ce biti stanje. A ona je toliko nervozna da je ovo strasno, mozda je boli guza
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 12:27:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O pa da slobodno nema sta da razmisljas
|
|
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 12:35:42
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Da i oktanisept slobodno, dobar je za sve.
|
|
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 13:30:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam mu podvijala pelenu tako da može koža da diše. Tako da mu ne nalaže pelena na taj deo guze. Kad znam da je kakio i da neće uskoro kakiti. A oktanosept slobodno, i treba da joj staviš.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 16:08:13
|
|
|
|
emicaa
|
ivana pa boli kako da ne,vjerovatno i kad se upiski pocne peckati.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 21:46:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cini mi se da je za nijansu bolja situacija. Luftirali guzu, mazali Sudocrem i prskali Oktanisept. Videcemo ujutru. Emice, mukica, uzasno je nervozna, nista popodne nije spavala, slabo i jede, jedino pije vodu. I izgleda da ima temperaturu 37,3.Nadam se da ce na tome i ostati.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 26.12.2016 22:12:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao nije valjda i vas virus stigao
|
|
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 27.12.2016 6:33:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, nadam se da nije. Nocas nije imala temp, ali je slabo spavala. Ranice su se povukle, crvenilo je jos tu.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 27.12.2016 6:54:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro je, proci ce i to danas samo nastavite isto to sto si i juce radila.
|
|
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 27.12.2016 7:22:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
U tim situacijama stavljajte eozin (onu crvenu tecnost) posle svakog pranja. A uvece pre spavanja neku kremicu. Nama je to bio spas.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 28.12.2016 12:36:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, prvi put čujem za tu tecnost. Ojed se povlači, a dr je rekla da nastavim sa Oktaniseptom i Sudocremom.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 28.12.2016 12:59:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nama je to dr prepisala kad je Sofija bila beba. Uzasna joj je guza bila. Res pecena. Prepisala nam je dr kortiko, a kad smo otisli kod nase rekla je ni slucajno. I prodje od toga. Ta tecnost se stavlja kad neko ima boginje.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 28.12.2016 13:22:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da, takva je i njena guza bila. Poslacu ti sliku bas. Hvala na informaciji.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 28.12.2016 13:30:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, super da prolazi. Nisam ni ja cula za tu tecnst. G sad ima boginje, stavljali smo kao neki tecni puder samo.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 28.12.2016 15:54:33
|
|
|
|
branki*
|
ivana,dobro je da ide na bolje!citala sam sta pises,uh..ja sam mom mazala kad je bio beba neki sebamed ekstra soft,cini mi se i talk obicni.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 28.12.2016 16:42:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
ivana tek sad vidim da si posala ovde, uh milica mala, mi smo samo u početku imali problem ali nama je odgovarao samo Sebamed, ni sudocrem, ni nivea sa cinkom nista... a sto se tice octanisepta slobodno , najbolja dezinfekcija
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 28.12.2016 17:24:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, devojke. Stvarno je užasno izgledalo, mnogo mi je bilo zao.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 15.2.2017 8:15:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi i dalje imamo problem sa ojedom, nije toliko strasno, ali me bas nervira. Par dana se malo smiri pa opet. Mada, mnogo kaki, juce je kakila pet puta. Uzecu ovu tečnost sto je Sanjica napisala. Nikako da imamo bebecu guzu i ribicu
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 15.2.2017 8:18:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa koje pelene koristite, mozda joj to ne odgovara? Vetrite se sto vise. Mi stvarno jednom smo samo imali problem, dva dana mozda, , a sudokrem mazem svaki drugi put po presvlacenju a nekad i svaki.
|
|
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 15.2.2017 8:21:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sa takvim guzama i cestim stolicama moze da bude problem izbijanje zubica. Ili da je nesto pojela sto joj smeta. Poznavajuci tebe Ivana ti sve postepeno uvodis tako da to iskljuci. Uzmi eozin. Bice joj crvena guza od njega jer je jako crvena boja. Samo da njoj prodje. Svako presvlacenje pranje i mazanje. Samo uvece pranje i mazanje kremice.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 15.2.2017 8:28:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, koristimo Evy ili Pampers pelene. Sanjice, uvodili smo zumance u zadnjih mesec dana, ali njoj to traje od kada je imala onaj uzasni ojed-plikove. Nije to sada uopšte strasno, ima malo crvenog na ribici, a guza joj se zacrveni posle svake kake, ali brzo prodje. Jedino sto mene nervira
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 15.2.2017 8:33:14
|
|
|
|
emicaa
|
Mi sad svaka nesto drugo pisemo ali Davidu pomaze bepanten.Juce se zacrcenio,dobro sam ga namazala i vec do sledeceg presvlacenja se smirilo.
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 15.2.2017 9:22:15
|
|
|
|
Duškić
|
E sad meni je sa cerkicom pomagala jedino weleda baby & kind , nijedna druga..a imala sam baaas problema, cak i od vlaznih maramica je umela guza da joj se iritira pa sam je non-stop prala..
|
|
|
|
RE: Ojed / plikovi na guzi 15.2.2017 20:13:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja sam koristila Bepanten sa mojim devojcicama kad su bile bebe, ma odmah je nestajalo. Sad sa V koristim Sebamed, eto jer se tako nametnulo da imam ali isto pomaze, odmah osipi ne staju. Mada nikad nismo nesto puno ojedeni. Posle kake onako malo ali kazem ja to redovno mazem , ne samo kad se upali, tako da nemamo problem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?