Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 16.12.2015 9:59:13
|
|
|
|
emicaa
|
Mi od kad se T rodila koristimo pampers sensitive i uopšte nemamo problema sa njima. Trćo kako je danas,povlači li se crvenilo?
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 16.12.2015 10:06:48
|
|
|
|
eca89
|
I ja isto i maramice i pelene pampers, pa nemamo problema do sada.
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 16.12.2015 10:17:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Trćo kako je danas,povlači li se crvenilo? Crvenilo se skoro povuklo. A same pampers ne smrde, ali u kombinaciji sa velikom nuždom je zlo
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 16.12.2015 10:29:20
|
|
|
|
Kata90
|
Ja iskreno,nisam bila zadovoljna sa pampersom nekih 3meseca sam ih koristila.... Uvek je procurilo pored kad je imao stolicu.
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 16.12.2015 23:57:09
|
|
|
|
Jole84
|
Trćo meni je M letos baš imala često ojede, dr mi je rekla da nije dovoljno pranje samo mlakom vodom, već mora i sapunče, mi uzimamo Sebamed. Posle kakanja obavezno pranje. A brisanje nikako vlažnim maramicama, bar dok prođe, samo vata i mlaka voda, čisto dok ga odneseš ukakanog da ga opereš. Naizmenično Daktanol i Sudocrem. Nema šta nisam probala, ovo je dobitna kombinacija.
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 17.12.2015 7:53:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Povuklo se skroz! I dalje mislim da su maramice problem bile. Sa pampers maramicama očigledno nema problem. Bitno da je sve ok.
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 8:26:25
|
|
|
|
wivern
|
Mi se ojeli nenormalno, a počelo je sa inhalacijama. Ništa drugo nismo menjali. Koju kremu korisitite žene?
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 8:32:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki, ja sam mazala sudocrem i daktanol naizmenično. Tj valjda dakanol treba ujutru i uveče, a između sam mazala sudokremom. E sad, ja ga debil nisam prala vodom nego nastavila vlažnim maramicama, pa je trajalo jedno 3 dana. Ndam se da će kod vas da prođe što pre
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 8:41:05
|
|
|
|
mali_mis
|
I kod nas uvek radi sudokrem, ili nivea oitnesto. Mi smo vlazne maramice retko koristili, jedino kad negde idemo, pa ne mozemo gospodinu guzicu da operemo.
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 9:23:15
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Wiki, ja sam mazala sudocrem i daktanol naizmenično. Tj valjda dakanol treba ujutru i uveče, a između sam mazala sudokremom. E sad, ja ga debil nisam prala vodom nego nastavila vlažnim maramicama, pa je trajalo jedno 3 dana. Ndam se da će kod vas da prođe što pre Isto! Daktanol krem je bas za gljivice,ako ima bubuljice..i mislim da on najvise pomogne,vise od sudokrema!
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 9:24:29
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, sudokrem bi trebalo da resi problem. I izbegavaj vlazne maramice par dana.
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 13:08:28
|
|
|
|
choopa choops
|
Za ojede koristim naizmjenično Sudocrem, Flogocid i Bepanthen mast. Da li je jeo nešto u pojačanim količinama? Npr meni se L osuipala jako od mandarina...
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 16:50:08
|
|
|
|
wivern
|
Ja ga perem vodom, odmah sam prestala sa maramicama. Imao je i bubuljice, nista nismo novo jeli, nekako je sve pocelo sa inhalacijama. Daktanol moram da kupim. Hvala zenskaci :*
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 17:43:23
|
|
|
|
krin 40
|
Blagi rastvor hipermangana.Vrhunska stvar.U njemu sam kupala decu i kada su imali ovcje boginje.
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 22:48:29
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Blagi rastvor hipermangana.Vrhunska stvar.U njemu sam kupala decu i kada su imali ovcje boginje. Nema ga vise po apotekama!
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 22.1.2016 22:51:28
|
|
|
|
Jekica89nis
|
Nama je pomogla krema koju smo kupili u Sofiji. Zove se Zdrave bebe (oko 200din je u nasim paricama) plava kutija...slicna je kao sudokrem, pomogla nam je i sa crvenilom na licu
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 23.1.2016 9:38:33
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, ja sam L mazala sa acidi borici 3%, susila fenom i sudocrem nakon toga.
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 23.1.2016 13:56:02
|
|
|
|
branki*
|
Cega nema po apotekama,hipermangana?sad cujhem,nisam znala...
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 28.2.2016 9:07:53
|
|
|
|
bebilule
|
I posle ovolikog proliva naravno ojed. Ne brisem ga maramicama, nikad i nisam. Lakse mi da ga lijepo operem. Skidam mu cesto pelenu, susim fenom, mazem sudocremom... Taman mu bude bolje, opet se ukaki na sve to i j.... Danas cu probati sa bornom.
< Poruku je uredio bebilule -- 28.2.2016 9:08:40 >
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 28.2.2016 11:14:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Bebibule, daj mu probiotik da pije. Dr na ringeraji mi reče da se ojed javlja zbog kiselosti stolice i da probiotik to reguliše.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 28.2.2016 12:13:02
|
|
|
|
bebilule
|
Ana, na probiotiku je od prosle subote. Sad je stalno gole guzice. Sreca imam onih podloga iz dm-a. Nisam ih koristila u porodilistu . Jutros kad sam vidjela kakav je nisam mu smjela staviti pelenu. Onda kad treba da jede obucem ga jer se po pravilu posle ukenja. Seronja jedan
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 28.2.2016 17:03:58
|
|
|
|
choopa choops
|
bebilule nisam ukapirala otkud proliv? Šta kaže dr? Teško će ti sam Sudocrem riješit dugotrajno crvenilo. Obavezno ispiraj bornom ili vodom i sodom bikarbonom, probaj neki antimikotsku kremu (pitaj dr) ili recimo Flogocid.
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 28.2.2016 17:34:04
|
|
|
|
cockic
|
mojima je flogocid pomagao kad je bas uzasno stanje ispod pelena.sudokrem onako,vise sam uzimala onu niveinu sa puderom.ona je super gusta bas. da nije od pelena ili ako ga dojis do onog sto ti jedes.
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 28.2.2016 17:39:28
|
|
|
|
bebilule
|
Choopo, proliv ne znam ni ja otkud. Evo vec deveti dan. Cekamo sutra nalaze na viruse, bakterije i gljivice. Pocela sam stavljati bornu pa cu vidjeti. Malo mu je bolje jer sam ga danas ostavljala dosta bez pelena. Cockic, ne dojim ga. Vidjecemo sta je. Taman bude bolje, ja se ponadam i onda cijelu noc puni pelene.
|
|
|
|
RE: ojed / plikovi na guzi 28.2.2016 17:43:07
|
|
|
|
Maraj
|
Sta susite fenom? Guzu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?