Verolina -> RE: Novi korisnici (1.10.2012 12:10:37)
|
Evo ja cu da ti odgovorim. Pre tacno godinu dana sam zamolila Guppy da obrise moj profil jer pored sve svoje zelje da ostanem normalna u borbi za potomstvo, ja nikako u tome nisam uspevala. Otisla sam odavde, desile su mi se jos gore stvari, no to je vec druga tema. Ipak, ja sam se uvek i van ovog foruma trudila da pomognem zenama koje su mi za srce prirasle. Neke bebe smo zajedno docekale, neke crtice takodje, pile smo zajedno rakiju , smejale se i plakale zajedno. U meni su mnoge osobe odavde nasle pravog prijatelja od krvi i mesa, kao i ja u njima. Vidjamo se jako cesto i to je nesto najdragocenije sto jedan ovakav tip foruma moze da pruzi. Ja nisam bila banovana, sama sam trazila da mi se obrise profil zbog sine napetosti koja je ovde vladala, svoje licne, ali i bezobrazno isprovocirane od strane drugih ljudi. I zbog svega prethodno navedenog, banovane ili ne, verovatno i te druge clanice imaju porive da budu sa nekim ovde dragim ljudima. A cisto sumnjam da su bas svima nepozeljne. I ako ce da mere druzenje sa nekim zenama koje vole i nepozeljnost malog broja ljudi reda moderatora, mislim da ste svesne sta ce izabrati. Meni niko ne moze da zabrani da se vratim ovde. Sama sam otisla, sama sam se i vratila i dalje spremna da pomognem drugima i sebi i niko, ali apsolutno niko mi ne moze na to pravo oduzeti! Eto, nadam se da sam bila eksplicitna[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|