Margo
|
Pozdrav svima. Vec duze vreme pratim forum, ali nisam ucestvovala u diskusijama. Moram priznati da su mi odgovori i saveti dosta pomogli. Da se opustim, ne tripujem itd.... Ali poslednje dve nedelje su mi se desile drugacije stvari pa sam ipak odlucila da i ja malo prodiskutujem iako znam da moram da sacekam da li cu dobiti ciklus. Test ne bih kupovala jer mi je zao da dam novac a trebala bih da dobijem za 7 dana. Pa bolje da sacekam, a pare potrosim u kaficu sa drugaricom. Vec sam ga jednom kupila, bio je negativan, nevezano sto sam se razocarala, dobila sam dan posle, pa eto da ne ponavljam istu stvar. Elem, muz i ja pokusavamo vec nekoliko meseci i ne ide, ali nema veze nama se ne zuri, nema pritiska, opusteno. Posto imam mozaik na grlicu materice idem kod ginekologa na 6 meseci, radi redovnog pracenja. Iz nekih razloga, ne bih vas smarala o detaljima 2 puta sam radila sve reglede, papu, sekret i ostalo. U oba puta su svi nalazi bili ok. Predpostavljam da papa test ne moze da utice negativno ako postoji trudnoca. U svakom slucaju dobijem ja i ovaj mesec, ali ciklus je bio skroz drugaciji, trajao je kratko, i boja je bila tamnija, konstantno. Kao da nije bilo krvi. (taj deo sam prepisala duplom ceprkanju po mojoj unutrasnjosti). Posle toga idu mucnine i nesvestica, bez povracanja, ali skroz mi se zamanta. Po ceo dan tako, to mi se nikada nije desilo. Medjutim prestalo je posle nedelju dana. Ove nedelje me napadju bubuljice po licu svaki dan po 1-2 kao da sam u pubertetu. Do ove nedelje skoro da uopste nisam imala apetit, jela sam 1 dnevno, nisam mogla vise. Sad jedem 2-3 puta ali je fora sto sam dobila stomak.Ja sam izrazito vitka sa izrazito ravnim stomakom, sa sve plocicama, a odjednom mi se pojavio stomak , muz me zadirkuje jer mi smeta kad se nagnem napred. Imala sam probadanje u stomaku isto do pre par dana, sa leve strane ali nije bio bol kao da cu da dobijem, nego kao da mi tinja nesto u stomaku, ali ne boli nista preterano, a levi jajnik me je otkidao. Predpostavljam da vecinu toga kao npr nesvesticu i mucninu mogu da prepisem mozda stresu? Ili je stvarno moguce da traje samo 7 dana? Ma da vas ne davim vise, kao sto sam napomenula znam da moram da sacekam. Ali posto ni sa kim ne delim ova razmisljanja i dogadjaje morala sam sa vama.
|