Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Molim vas za misljenje da li sam mogla zatrudneti na sledece nacine: prvi put je svrsio po mom stomaku i pre nego sto smo uspeli obrisati sperma se slila sve do ulaza u vaginu. Drugi put me je zadovoljavao prstima iako je pre toga skinuo kondom u kome je bilo sperme. Izvinjavam se sto vam oduzimam vreme i unapred se zahvaljujem! IZVORNA PORUKA: mjaumjau molim vas za bilo kakav odgovor i misljenje! mnogi od vas mozda misle da se salim,ali nije tako... a pored toliko informacija vise ne znam sta moze a sta ne,i u sta da verujem..pliz :) IZVORNA PORUKA: Suncicabg Teoretski je moguce, prakticno su male sanse (postoje, ali su bas male). Nisam puno pomogla IZVORNA PORUKA: Zoka81 Tesko mada je sve moguce.... Zene uzimaju tablete pa zatrudne pa tako je moguce da se malo sperme slilo do ulaza u vaginu i onda je mozda prstima pomogao nesvesno spermatozoidima da dodju dublje. Lupam ali je moguce. IZVORNA PORUKA: mjaumjau pa da..sve je moguce...ostaje mi samo da lupam i razbijam glavu do ciklusa... Ako je doslo do zaceca,posle koliko vremena mogu da uradim bhcg test??? IZVORNA PORUKA: OTI ja mislim da nema sanse. prvo, spermatozoidi na vazduhu mogu da prezive nekoliko sekundi( toliko o onom delu da te pipao prstima kojim je dodirnuo kondom) a drugo, da bi uspeli da stignu, spermicima treba snaga, treba da budu katapultirani...kad se slivaju nemaju snagu .mogu da udju na sam pocetak vagine i nista. mislim da nema sanse ali naravno...priroda je cudo! draga moja, nece spermici da se zakace ni kad svrsi unutra...hiljadu puta.. treba i temperatura da se pogodi i ovulacija i bla bla. ovako kako si opisala nisi trudna. i dobrodosla!!! IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: OTI mislim da nema sanse ali naravno...priroda je cudo! Bas to sam htela da kazem IZVORNA PORUKA: OTI a test najbolje da uradis na dan menstruacije.. kad treba da dobijes? IZVORNA PORUKA: OTI i nema razloga da budes anonimna... ej, koliko sam se ja puta molila da nisam trudna... i pitala se da li je, nije li?? dobrodosla jos jednom IZVORNA PORUKA: mjaumjau Hvala na dobrodoslici! :) Jako ste ljubazni na ovom forumu,na jednom drugom su me popljuvali da ih za*ebavam ili da sam neuka... Elem,treba da dobijem izmedju 10. i 15.07. posto su mi menstruacije pomalo neredovne,nekad na 4,nekad na 5 nedelja... Najcrnje od svega je sto mi zelimo bebu,samo ne bas odmah...i znam da cu se rastuziti ako nisam trudna,a s druge strane cu pohisterisati ako jesam... tako da sam bas u konfuziji... IZVORNA PORUKA: Suncicabg Da, najgore je to kad je zelis, ali ne bas odmah...tako sam i ja. Sad je zelim jako a ona nece. Pridruzi nam se i na drugim temema IZVORNA PORUKA: OTI ako niste spremni na bebu, onda bolje da je ne dobijete sada. ali naravno, neke stvari se dese van nas... kako god bilo, zelim ti da bude onako kako ti zelis!!! na ovom forumu ti niko nece reci da si neuka jer smo svi neuki po nekim pitanjima. slobodno pitaj sta god zelis. IZVORNA PORUKA: mjaumjau Hocu,naravno...samo jos da vidim da li ce to biti forum za trudnice ili one koje ce to tek postati :)) IZVORNA PORUKA: mjaumjau IZVORNA PORUKA: OTI ako niste spremni na bebu, onda bolje da je ne dobijete sada. ali naravno, neke stvari se dese van nas... kako god bilo, zelim ti da bude onako kako ti zelis!!! na ovom forumu ti niko nece reci da si neuka jer smo svi neuki po nekim pitanjima. slobodno pitaj sta god zelis. Hvala puno na lepim zeljama! :) Nije da nismo spremni,nego ce nam to biti prva beba,a mislim da niko nije 100% spreman na 1. bebu i da uvek postoji odredjena doza straha i nedoumica,od onih najsitnijih 'kako cu posle da smrsam' do nekih o kojima necu ni da razmisljam... IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: mjaumjau IZVORNA PORUKA: OTI ako niste spremni na bebu, onda bolje da je ne dobijete sada. ali naravno, neke stvari se dese van nas... kako god bilo, zelim ti da bude onako kako ti zelis!!! na ovom forumu ti niko nece reci da si neuka jer smo svi neuki po nekim pitanjima. slobodno pitaj sta god zelis. Hvala puno na lepim zeljama! :) Nije da nismo spremni,nego ce nam to biti prva beba,a mislim da niko nije 100% spreman na 1. bebu i da uvek postoji odredjena doza straha i nedoumica,od onih najsitnijih ''kako cu posle da smrsam'' do nekih o kojima necu ni da razmisljam... mila, nedoumie ces imati uvek.kao i strahove.od toga ne mozes da pobegnes. i kad budes bila najspremnija na bebu imaces nedoumice. ali, nemoj pogresno da shvatis...ako ti je strah kako ces da smrsas..onda ti jos nisi spremna za bebu.... IZVORNA PORUKA: mjaumjau Ma to sam samo navela kao najgluplji moguci primer,to mi je naravno najmanja briga... Jos smo mladi i pricali smo o tome,a u poslednje vreme sve cesce,i ranije smo stalno koristili kondom,sada sve redje,onako precutno,kao valjda se nece desiti,ali znam da bi oboje bili presretni... Tak da,videcemo... Sto vise razmisljam o tome,sve sam svesnija da sam spremna i da to i zelim.... Ali me svejdno hvata panika :P IZVORNA PORUKA: Suncicabg Draga koliko imate godina?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|