Anja213 -> RE: Da li sam trudna? (12.8.2015 5:12:22)
|
Cao cure nova sam na forumu,imam veliku dilemu ne znam da li sam trudna a iskreno malo me je strah da kupim test i na najlaksi nacin proverim,pa cu sa vama da podelim neke simptome pa ako mozete da me posavetujete,menza mi kasni trebala sam da dobijem 29.7 sa deckom sam imala rdovan sex sa prekinutim snosajem ,imam napade gladi,ucestalo mokrenje grudi me bole osetljive su a nekako najvise me ble sa strane od predela pazuha ako ste me razumele,nadutost,nemam mucnine osim sto sam u nedelju ujutro ustala i jedino tad osetila mucninu i preznojila se.Inace nemam redovne menstruacije ali ovoliko dana mi nije nikad kasnila...svaki dan odgadjam da uradim test od straha ne znam nisam planirala trudnocu ali moj momak bi to najvise voleo.i jos da kazem da se osecam umorno bolove imam svaki dan kao da cu da dobijem ali nista.i vec me pocinje da nervira promene raspolozenja...ako bi ste mogle da mi date eki savet da li ste vi imale slicne simptome u trunoci i kolik su mi sanse da cu imat [sm=nosecka.gif]mHvala unapred
|
|
|
|