RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

mimahana -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (13.8.2015 22:23:10)

Moram se pohvaliti da sam se poodavno upoznala sa Minicom,tj znale smo se i ranije,al dok se nismo skarale. Uvek se fino iscavljamo,za tren oka mi vreme proleti.Minica je jedna superpozitivna osoba,imamo milion tema za razgovor,a decica nam se lepo izigraju. [sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (13.8.2015 22:31:54)

Uživo- milicicak, dunju, wivern, milkicu, branki, moju ciklamu, snelle. Sve su sjajne devojke. Nikad nisam bila na forumima niti nekog tako upoznala, nikad do trudnoće i majčinstva [sm=smiley36.gif]. Malo sam bila stegnuta oko toga. Ali ove žene su divnoće i uvek mi je lepo i pozitivno sa njima. A tek koliko podrške i saveta na forumu ima, naročito od "alergičarskih mama". Ljubim ih,

vonavoj -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (13.8.2015 23:56:29)

Rr plus fb i eto finog virtuelnog druzenja!

wivern -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.8.2015 0:52:48)

Uh upoznala gomilu divnih zena.
Uzivo-Trcosava, Dunja, Les, Branki,Milicicak, Rosita, Moja ciklama, Placljiva (upoznale smo se maaalo ranije ali da ozvanicimo i ovde), Adulence, Cvecka, Dijana I Mala elena
Nadam se da nisam nikoga omasila [sm=smiley36.gif]

mama krava -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.8.2015 9:20:33)

IZVORNA PORUKA: wivern

Uh upoznala gomilu divnih zena.
Uzivo-Trcosava, Dunja, Les, Branki,Milicicak, Rosita, Moja ciklama, Placljiva (upoznale smo se maaalo ranije ali da ozvanicimo i ovde), Adulence, Cvecka, Dijana I Mala elena
Nadam se da nisam nikoga omasila [sm=smiley36.gif]

A jaaaa???? Mene si zaboravila!!!![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja sam upoznala - Dunja RR, Milicicak, Rosita, Wivern, Branki, Moja ciklama do sada i nadam se da će se spisak proširiti!

wivern -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.8.2015 12:57:36)

Kakav propust [sm=smiley3.gif][sm=smiley21.gif]
I diiivnu Milkicu ...
E nije sad da se vadim ali Dunja moze da potvrdi da sam te hvalila kod nje kako si diiivna osoba [sm=zz_redcarded.png]

branki* -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.8.2015 13:30:26)

Sve zenice koje sam upoznala su me odusevile,to odmah da kazem!
Dunja,lesica,wivern,ciklama,mama krava,rosita,milicicak.
Ima jos njih koje bih zelela da upoznam[sm=smiley1.gif]

plačljiva -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (16.10.2015 23:25:21)

jA SAM UPOZNALA moju ciklamu,dunju,lesicu i još ranije wivern...[sm=smiley31.gif]Hvala Vam na svakoj podršci u toku steriliteta.

Khaleesi -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (18.5.2016 12:28:50)

Ja jos nikoga nisam upoznala, valjda nisam dovoljno aktivna, s vremena na vreme napisem nesto... kako ste se upoznavale mame drage :D

Sanjica26 RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (28.4.2017 14:37:18)

Skoro sam upoznala Lesicu i ako se nas dve znamo kad smo bile male. Igrale smo se kod moje bake u dvoristu.
[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (23.9.2017 9:58:06)

Izgleda samo ja ovde upoznajem devojke sa RR[sm=smiley36.gif]
Prosle nedelje sam upoznala Ivanu. [sm=smiley27.gif]
Juce smo se opet videle. [sm=smiley1.gif] Sledece nedelje cemo opet. [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (23.9.2017 11:50:55)

Hihihihi [sm=smiley27.gif]
Ja sam upoznala Dunju, Les, Wiv, Anu, Dijanu, Sanjicu :) A sa nekoliko devojaka sam u svakodnevnom kontaktu, ali se nismo upoznale. Mada, imam osećaj kao da jesmo.

Sanjica26 RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (23.9.2017 12:04:15)

Ja uopste nisam pisala da sam odavno upoznala Dunju i Anu. Divne zene.[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (3.12.2017 18:59:29)

Sinoc sam upoznala Didu. [sm=smiley1.gif]Jedna divna i smirena zena sto se retko nadje.[sm=smiley31.gif]

Didy -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (3.12.2017 23:01:19)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Sinoc sam upoznala Didu. [sm=smiley1.gif]Jedna divna i smirena zena sto se retko nadje.[sm=smiley31.gif]

O, Sanjice.[sm=smiley31.gif]. Mnogo mi je drago što si uspela da dođeš i da se makar na kratko vidimo. [sm=smiley1.gif] Sofija je danas nekoliko puta pominjala tvoje devojčice. Između ostalog je pitala zašto niste došle da gledate njen nastup. [sm=smiley36.gif] Za dve nedelje malko duži popravni. [sm=smiley4.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (3.12.2017 23:16:27)

Samo da nije bio ovaj seminarski gledale bi nastup. Ovako.. vazno je da smo se videle. Popravni ce da bude najverovatnije. Skoro si me ubedila da vodim i T. [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.6.2018 21:47:33)

IZVORNA PORUKA: Vika

Prvo sam upoznala Ivaj, dok sam ležala u bolnici a ona čekala da se porodi. Obe smo bile van sebe i samo desetak minuta razgovarale, isključivo o bolničkim temama, ali je prijalo naći nekog "svog".

A nedavno sam srela Sanjicu26 i njenu Teodoru i mogu javno da izjavim da sam prestala da mučim muža zbog preseljenja u grad u kome smo. Proveli smo nekoliko dana družeći se, i konačno imam nekog sa kime mogu da provodim slobodno vreme i uživam u svakom trenutku, kao i moj sin [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ovo namerno citiram, jer nasa stara forumasica a moja dugogodisnja drugarica (znaci poznanstvo sa foruma) me je pre neki dan zvala i pitala me da li zelim da njenom sinu budem kuma na krstenju. Prvo sam zanemela jer nisam ocekivala, a onda sam rekla da, da naravno da zelim. A onda je usledilo pitanje zasto bas ja pored toliko prijatelja kojih ima? [sm=smiley36.gif]. Rekla mi je da upravo zeli da ja njeno dete krstim. Njen sin je odusevljen. Inace T i on se obozavaju. Eto. Ova RR je zaista divna! Bas sam happy. [sm=smiley1.gif] Danas smo se cule da se dogovorimo oko datuma.

Misha i Ljisha -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.6.2018 21:56:19)

[sm=bravo.gif]divno bas divno.

IvanaSK RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.6.2018 22:07:01)

Stvarno divno[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.6.2018 22:33:30)

Sanjice, to je baš lepo [sm=smiley27.gif]

mama Jo -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (14.6.2018 22:49:03)

Divno zaista, bas, bas divno 😍

Duškić -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (15.6.2018 7:30:45)

Bas je to lepo Sanjice!

Maraj -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (15.6.2018 7:48:28)

Divno Sanjice [sm=bravo.gif]

AnaTamara -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (15.6.2018 20:14:14)

Jaooo... Bas divno 😘

vocicana -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (15.6.2018 21:14:58)

Sanjice neka ti je srecno i blagosloveno kumstvo, pa nista lepse nema! [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>