Žapkić -> RE: Na Ringeraji sam upoznala ... (16.8.2014 18:16:41)
|
Ja već danima nikako da dođem na RR i da napišem nešto sjajno na ovu temu!!! Ja sam upoznala Lanajelenu!!! Naime, poslednjeg dana mog letovanja, krenem da kupim nešto šta mi treba za usput, ponajviše za Tinu. Tina i ja prolazimo kroz baštu jednog kafića i kada smo već izašle iz te bašte, poziva nas neko. Okrećem se i ividim zenu sa prelepim osmehom i prelepim očima, koja kaze:"Gde ste, vas dve lepotice? Jel me poznajete?" Ja sam zbunjena (inače sam takva celo letovanje bila, jer sam se trudila da T. bude što ugodnije, s obzirom na celu situaciju), gledam je i kažem:"Izvinite, vi ste pogrešili... Verovatno ste nas pomešali sa nekim..." Ona se smeje i kaže:"Ne, nisam pogrešila, to sam ja Jelena sa RR!" Ja sam, prosto bila oduševljena!!! Ta je zena toliko draga i prijatna!!! Ja sam je sasvim drugačije zamišljala, ali ona je jedna prelepa, predivna osoba!!! LJ-ljubimo te do neba Tina i ja!!! Drago mi je da ti je taj dan pobegao autobus i da si ostala u Baru!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|