|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Poradja se Verus!!!
31.3.2010 22:08:56   
Anoniman
VERUS user posted image user posted image user posted image  ZELJNO ISCEKUJEMO!
SRECNO!

(odgovor članu ciro)
  Direktna veza do poruke: 26
31.3.2010 22:11:23   
Zoka81
Draga srecno, sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
31.3.2010 22:14:40   
nakins
Veruska sve najbolje i neka ti porodjaj prodje brzo. Drzi se draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 28
31.3.2010 22:18:29   
Mari86
Jaoooooooooo Verus draga mojaaa user posted image user posted image user posted image

srecno i da prodje lako i brzo....user posted image user posted image user posted image user posted image

koliko rr bebaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 29
31.3.2010 22:33:13   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 30
31.3.2010 22:34:33   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 31
31.3.2010 22:34:39   
Ana RR
Mila moja user posted image user posted image user posted image stiže tvoja bubamarica user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
31.3.2010 22:35:39   
minavb
I ju, pa ja uopste nisam u toku! Drzim fige da sve prodje OK i da uskoro citamo lepu pricu.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 33
31.3.2010 22:36:55   
pahulja76
verus user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 34
31.3.2010 22:38:50   
engimengi
Jao kako sam uzbudjena!!!Napred Verus,,drž se da sto pre vidis svoju princezu!!!Srećno ti i lako bilo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mnogo ih volim!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
31.3.2010 22:41:18   
dakana
Jao Verus, krenulo je. Drzim palceme mila da sve prodje u najboljem redu. Stize nam bubamarica Helena, JEEEEEEEEEEEE. Ljubim te i mislim na tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 36
31.3.2010 22:43:44   
bebuska
Veruska srecno!!! Zelim ti lak porodjaj... user posted image user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 37
31.3.2010 23:00:51   
dunja RR
Moja omiljena trudnice, sva sam se rasplakala( od sreće naravno), ljubim te i srećno user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja -- 31.3.2010 23:02:55 >

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 38
31.3.2010 23:03:45   
jance
verus zeno, pa ajmo! srecno i brzo ti prosao taj porodjaj i da sto pre citamo najlepsu porodjajnu pricu!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 39
31.3.2010 23:05:54   
guppy RR
user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 40
31.3.2010 23:29:52   
Anoniman
user posted image

Draga navijam za vas dve od srca i želim  da sve prođe što lepše i bezbolnije !

Čeka te ono najlepše , draga moja! Ljubim te puno, puno i mislim na tebe!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio kaliopi -- 31.3.2010 23:33:03 >

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 41
31.3.2010 23:30:51   
jasnicak
user posted image user posted image user posted image samo hrabro Veruska i drzim fige da sve prodje u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ono sto vidim ovde ranjava srce moje i zato trazim.....Ono sto trazim srce moje ovde ne vidi i zato VERUJEM!!!!!!!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 42
31.3.2010 23:36:37   
Nensi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo napred Verus,drzim palceve i da sto pre ugledas i zagrlis svoju bubamaricu Helenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasnicak)
Direktna veza do poruke: 43
31.3.2010 23:45:12   
Anchy_Ljuba
ovog dana - veceri bice dosta slavlja.... srecno user posted image user posted image user posted image

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 44
31.3.2010 23:48:59   
BabyG
Aaaaaaaaaaaaaaaaa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uz tebe smo, draga! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 45
1.4.2010 0:19:14   
lothroniell
Ju kada sam videla "Poradja se Verus!!!" nesto me preseklo, nekako mi ona ni na kraj pameti nije bila ali kad pogledam one 38. nedelja... Uf uf! SRECNO DRAGA! NEKA SVE BRZO PRODJE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 46
1.4.2010 0:38:38   
Anoniman
Probudila me je sms, što se inače dešava NIKADA, uglavnom svima kažem "Slobodno piši, ja kad spavam ništa ne čujem!"...

Od Verus:

"Primljena sam. Sada sam 3cm, 60% smekšan grlić. Čujemo se sutra! Volim vas!"

DRŽI SE VERUS! user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 47
1.4.2010 1:02:51   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: lothroniell

Ju kada sam videla "Poradja se Verus!!!" nesto me preseklo, nekako mi ona ni na kraj pameti nije bila ali kad pogledam one 38. nedelja... Uf uf! SRECNO DRAGA! NEKA SVE BRZO PRODJE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da izgleda da nas je većina tako odraegovala; i ja sam pomislila otkud?

Još jednom, srećno Veruškiceuser posted image

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 48
1.4.2010 2:36:46   
eugenija
Pridružujem se Klubu iznenađenihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verus draga, uz tebe sam mislima, šaljem ti medveđi zagrljaj i snagu jedne stene!

user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 49
1.4.2010 6:59:47   
Anoniman
Prepiska sa Verus od pre 5min:

ja: Sad je kod tebe pola noći, ali ja moram da pitam: Šta se dešava?

Verus: Još uvek 3cm 75% smekšan grlić. Sad treba da me pregledaju pa ako nema pomaka da me indukuju. A ja neću. Javljam ti se kasnije. Cmok.

ja: Ah nećeš. Ne zaebavaj se draga, ne otvaraš se a vodenjak ti je pukao pre oko 10 sati. Ljub

Verus: Znam ebeš ga. Dogovorila sam se sa dr da hoćemo ako ni sad nema pomaka. Inače bolovi su za sad ok al još je rano. Tipkam later. :)

< Poruku je uredio Tasha RR -- 1.4.2010 7:00:10 >

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

šta vam je pomoglo ?
vladimir_ns

Ko vam je više pomogao u lečenju neplodnosti

Lekari (66%)

Travari (7%)

Vračevi (0%)

Bioenergetičari (8%)

Iskustva sa foruma (20%)

Ukupan broj glasova: 76

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here