RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

adulence -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (6.11.2015 20:41:10)

Ni mi jos nista,iskreno pored njih dvoje mm i ja zaspimo uvece dok ih uspavljujemo...ahahah...bice nesto valjda uskoro...

jess021 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (6.11.2015 21:44:00)

Maraj, nisam jos bila kod ginekologa. Imam zakazano 16.11.

degu -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (6.11.2015 21:58:46)

Svaka čast Jess [sm=bravo.gif] Mene je rana bolela 7 meseci nakon porođaja, bilo je grozno, sex je bio skoro nepodnošljiv, al hvala Bogu sad je odličan, pu,pu,pu [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

serpica -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (6.11.2015 22:27:23)

Posle ovog poslednjeg porodjaja...... [sm=smiley24.gif]

choopa choops -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (6.11.2015 22:51:17)

IZVORNA PORUKA: serpica

[sm=jezicek.gif] Da l' da te potpišem??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif]

serpica -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (6.11.2015 22:57:46)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

[sm=jezicek.gif] Da l' da te potpišem??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=jezicek.gif] ti mozda imas fore jos malo a ja tesko,a nemam ni sobe vise [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (7.11.2015 7:51:43)

[sm=jezicek.gif] ti mozda imas fore jos malo a ja tesko,a nemam ni sobe vise [sm=jezicek.gif]

Kuhinja je sjajna za te stvari [sm=jezicek.gif]
[sm=smiley2.gif]

Nego neko pitao da li smo išli kod ginekologa. Ja posle prvog i da sam htela, nisam mogla. Ovaj put smo čim je prestalo da curi. Nekih 2 nedelje kasnije sam išla na pregled.

bebilule -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (26.11.2015 23:19:23)

Sta mislite o cemu razmisljam kada u ovo.doba trazim temu [sm=smiley36.gif]. Iskreno, vrebamo se po kuci i mjerkamo ali jos cekamo. Ja sljedece sedmice idem na kontrolu. Ne cekam ni zeleno svjetlo od doktora koliko cekam depilaciju...hocu onako po ps-u kao kad smo se tek poceli zabavljati pa nam bio bitan svaki detalj.
Bas mi fali seks, jos smo mi bili aktivni sve do osmog mjeseca....mogu misliti kako je vama koji niste smjeli.
Nego kontam, nema.vise seksa u spavacoj sobi [sm=zmeden.gif]

jess021 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (26.11.2015 23:39:35)

Ma kako nema bre[sm=smiley1.gif]
Prvi put kad smo se sexali mm mi je nabio cebe preko glave da sam ja `ladno pomislila da mi je zadnji sex jer necu preziveti[sm=jezicek.gif]
Kaze da nas dete ne vidi, a L tada imala mozda 3 nedelje.
Samo napred!
Zamisli kako nam je kad smo se nakon porodjaja jedan dan 3x dovatili[sm=bravo.gif]

bebilule -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (26.11.2015 23:52:37)

Ja oplakah na ovaj tvoj post [sm=smiley36.gif]. S tim cebetom na glavi ko u onim domacim pervernim filmovima sa mikijem manojlovicem!
Ma jedva cekam da nekog obrlatimo da ostane kod kuce a da se mi provozamo autom [sm=smiley1.gif]. Trenutno mi u zivotu fali egzibicija!

Maraj -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (27.11.2015 9:57:07)

Jao ziva se ismejah sa ovim ćebetom [sm=smiley36.gif]
mi smo pre otprilike nedelju dana a nismo od 15.januara.... znam datum jer smo posle radili vto....
sunce ti.... da l sto se nisam poradjala prirodno vec cr kod mene da prostite sve zapeklo [sm=smiley36.gif] cini mi se da sam izgubila nevinost po drugi put [sm=jezicek.gif]

a da mi smo dete ostavili na ugaonoj garnituri u dnevnoj pa skoknuli do spavace sobe [sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (27.11.2015 11:28:05)

kod mene krvarenja skoro da nema[sm=smiley36.gif] i bas mislim o ovome, al rekoh da sacekam jos malo, jer sam ipak pre 8 dana imala reviziju, a na otpusnoj mi pise kontrooa kod ginekologa za 6 nedelja, to znaci da moram jos 5 da cekam, videcemo sta ce biti, mada izbegavam mm u sirokom luku, kada me zagrli sve me prodju neki zmarci, ipak ce uskoro godina kako nisam nista radila[sm=smiley36.gif]

bebi u kolima[sm=jezicek.gif] nasmeja me posteno[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (27.11.2015 11:51:03)

Joj Jess [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (27.11.2015 12:09:17)

jess legendo [sm=smiley36.gif]

madre -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (27.11.2015 12:25:18)

IZVORNA PORUKA: Maraj

sunce ti.... da l sto se nisam poradjala prirodno vec cr kod mene da prostite sve zapeklo [sm=smiley36.gif] cini mi se da sam izgubila nevinost po drugi put [sm=jezicek.gif]

joj, vrlo dobro se secam i kod mene je isto ovako bilo! rekla bih da nema veze sa CR nego sa visemesecnim nekoriscenjem[sm=jezicek.gif]

bojana92 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (9.12.2015 2:41:36)

Odlican je ..:)

borica -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (8.1.2016 21:43:22)

Kad smo kod sexa nakon porodjaja, uff bilo je kao da ponovo gubim nevinost. Imali smo ga nakon 40 dana.

Khaleesi -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (14.5.2016 21:11:31)

Posle prvog porodjaja smo cekali mesec dana i bilo je kao prvi put, bolno i jako bolno... Ali sam se navikla i bilo je bolje nego pre porodjaja... Dok posle drugog smo cekali dva meseca, sada je vec sedam proslo i ne mili mi se... Boli a i nemam zelju... Bila sam kod dr posebno to da ga pitam, kaze mozda ce trebati cak godinu dana da se sve vrati na svoje... [sm=zmeden.gif]

Sanjalicaaa -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (14.5.2016 21:37:34)

Posle ovog drugog odlican [sm=smiley9.gif]

isidora88 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (14.5.2016 21:41:19)

Nemam uopste zelju, osecam se totalno neprivlacno. Svaka vam cast kad mozete da uzivate tako brzo posle porodjaja, ja bih uzivala da nemam ovaj visak kg[sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (15.5.2016 9:18:29)

Nikakav.ali,mislim da to kod mene nema veze sa porodjajem.

eca89 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (15.5.2016 11:32:41)

Branki[sm=smiley13.gif]!

jess021 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (15.5.2016 12:00:50)

Isidora, ali to je nesto sto samo ti mozes da resis, ja sam sigurna da si ti tm privlacna bez obzira na kg, ali ako tebi smetaju, pod hitno u temu vezbajmo i smrsajmo zajedno[sm=smiley1.gif]
Ja mogu otvoriti novu temu sex posle porodjaja i u novoj trudnoci[sm=smiley36.gif]
U svakom slucaju odlicannnnn! Valjda sam se navikla na sex sa stomakom[sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (15.5.2016 12:06:49)

Khm khm. Meni su u ovoj temi "najbolji" postovi od jess [sm=bravo.gif] jess samo napred

nama je sad super. Inace i dalje bolno na pocetku , da l sto se hormoni jos nisu vratili u normalu

jess021 -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (15.5.2016 12:08:10)

Maraj, sad sam se smejala sama sebi kad sam videla sta sam pisala, ono za cebe[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>