superm -> RE: kakav vam je seksualni zivot posle porodjaja (23.7.2014 23:47:09)
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje Joooj devojke pomagajte...nisam ni znala da ima ova tema [sm=smiley13.gif] Ja sam se porodila carskim rezom pre dva meseca, ali pre carskog reza je usledio celodnevni pokusaj indukovanog prirodnog porodjaja uz rucno dilatiranje grlica ;((( Elem, negde 35 dana posle porodjaja smo pokusali da imamo sex, jer je mm vec postao nestrpljiv posle 9 meseci + 35 dana i bili smo u soku, jer je toooliko bolelo da je mogao da udje samo 2-3cm i dalje ne, jer je mene toliko bolelo da je bilo uzasno. Pri tom nijsam bila suva, pa da je od suvoce, nego kao da se nesto steglo i da imam zive rane...Ja odem kod ginekologa, ovbjasnim problem i ona me pregleda i konstatuje da je sluzokoza crvena i iziritirana i kaze mi da ispiram sa Tantum Rose i da stavljam vaginalete Macmiror...Ja to sve odradim, prodje 2 nedelje, mi juce pokusamo i opet fijasko...isti bolovi i isti osecaj...Da li je neko imao slicno iskustvo i da li ima neko resenje? :((( Mislim, volela bih opet da uzivam u carima sexa... sto je za sada nemoguca misija...[sm=smiley19.gif] E, ja sam to imala posle carskog. Ako uopste ima veze sa carskim. Nisam nista posebno uradila. Pokusavali smo. Kada vidimo da ne ide, stanemo. I onda je jednom uspelo bez problema i od tada je sve u najboljem redu. Nisam isla ginekologu, samo sam bila strpljiva. Mada sam bila zabrinuta.
|
|
|
|