Trcosava -> RE: Moj najveći blam (19.3.2013 19:04:49)
|
@ Priti - odgovor sa neke tamo prve strane - rotacija u meku je nešto najnormalnije u Bg, svaki dan si negde drugde, jedan dan na floru, drugi na kasi, treći u kuhinji, četvrti na ''''walk/drive'''' through.... @ Snele - ne mila, ja sam Stevan Dukić na Karaburmi, ali se sećam Tare i ''''diska'''' (palo mi na pamet da nisi možda iz škole iz koje mi se sviđao jedan dečko, svi su znali da smo ''''zatrskani'''', ali on je sa Banovog Brda), ali smo zato generacijaaaaaa[sm=smiley31.gif] A ja ne verujem da nisam ispisala moj blam.. Elem to bejaše kod bivšeg. Nekih mesec dana smo se tek zabavljali i tad sam trebala prvi put da upoznam njegovo društvo - nanjegov rođendan. Ja sam tada već radila, ujedno i išla na višu, posle jurila ceo dan poklon i mrtva gladna dođem uvče kod njega. Jedem ja, jedem..... gladna još ali me sramota više da jedem. Privučem ja njega i šapnem ''''ja sam još gladna, ali me sramota da jedem još'''', pita on ''''štaaa?'''' ja opet ponavljam, kad se on razdra ''''Ih, prdnula pa prdnula, šta sad?'''' qq bilo je zemljo otvori se i progutaj me [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|