Sanja90 -> RE: Moj najveći blam (19.3.2013 18:04:38)
|
jaooo umirem od smeha[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Kako luda tema[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] E pa da i ja ispricam moj blam. kucam se ja sa likom preko face-a i kucamo u jednom trenutku pogledam sta sam mu poslala,a ono pise : "Klin se Slinom izbije",omasih slovo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pojeo me blam,a decko se dobro nasmeja[sm=smiley36.gif] Odem kod ginekologa na UZ sa cerkom,htela da ide samnom da vidi bebu.Ponesem ja i flasicu sa vodom sa onom cuclom,kaze mi cerka,mama hocu da sednem i ja kao da je podignem izvrne se flasica i polijem zenu koja je sedela pored,pola sata sam joj se izvinjavala,htela sam tog trenutna da se pokupim,uzmem cerku i pobegnem odande[sm=smiley9.gif] Kad sam bila klinka,nisam bila ni mnogo mala,kod nas poceli da kopaju rupe za bandere,kaze meni moja sestra aj da udjemo u ovu rupu da vidimo koliko je duboka. Moja sadasnja kuma,tada komsinica i drugarica i ja spustimo moju sestru unutra i izvadimo je,bila je lagana kao pero.Sad hocu i ja unutra,spustaju one mene kazem ja moze jos,moze jos,spuste me unutra i kazem ja aj dizite me sad.A ja bucko, ne mogu da me izvuku,smeju se i od smeha nemaju snage da me izvuku. a meni iz one rupe vire samo ruke i vicem dizite me sta se smejet. Ljudi koji su prolazili su pucali od smeha i moja baba dodje i izvuce me. Bilo me uzasno sramota,toga se svi i dan danas secaju[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|