Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 23.12.2009 18:55:41
|
|
|
|
Modessty
|
mm kaže da mnogo glasno dišem pa ne čuje ništa drugo
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 23.12.2009 19:13:46
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 1:19:03
|
|
|
|
gagana83
|
Nama nikad nije uspelo da cujemo otkucaje bebinog srca,a probali smo i sa onim slusalicama od aparata za merenje pritiska
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 7:49:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ni mm nije mogao da cuje juce...
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 8:12:11
|
|
|
|
LillyT
|
Meni rekao brat da je cuo Ja mu bas nesto ne verujem, kontam da se istripovao. Slusao je preko slusalica od aparata za pritisak.
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 8:14:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Meni rekao brat da je cuo Ja mu bas nesto ne verujem, kontam da se istripovao. Slusao je preko slusalica od aparata za pritisak. brat je brat, on ne laze...Mozda je stvarno cuo covek...
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 8:18:17
|
|
|
|
eugenija
|
Hej, gde je kafena chat tema ?
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 11:08:45
|
|
|
|
Anitaaa
|
Možda jeste..ali mi nismo nikada ili je mm gluv ha ha
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 13:17:23
|
|
|
|
maslinica
|
drage moje, redovno pratim sva desavanja vezana za trudnocu, jer sam i sama dio vas... bravo za sve, cesto mi pomognete!!!! ....ja sam u 22. nedelji i prva mi je trudnoca, dokono pratim sve teme na netu. I sad, negdje sam i sama procitala da sa stetoskopom cujes bebino srce, ja isla da probam i kad ono.... ne cujem ama bas nista...svoje cujem,kad stavim u predio svog srca, ali bebino ni da bi. Pa me interesuje da li je moja mrvica jos mala da bi ja to cula? u kojoj nedelji ste cule srce slusalicama iz aparata za pritisak?
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 19:13:16
|
|
|
|
Verus
|
maslinice, ni je nista jos ne cujem stetoskopom...mozda je beba tako okrenuta da ne moze ko zna...
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 20:51:31
|
|
|
|
Anitaaa
|
ja nisam čula do samog kraja he he sem preko ultrazvuka i ctg-a
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 22:03:28
|
|
|
|
maslinica
|
he, he..tnx curke....ispricala sam mm kako sam se zabavljala danas sa stetoskopom, pa mi se smejao... ....ali procitala sam da i rolna toalet papira moze da sluzi toj svrsi....pa ak ne cujem na stetoskop, sta cu tek s rolnom
|
|
|
|
RE: Prisloni uho i čućeš srce! 24.12.2009 22:46:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
probaj sa čašom ko u filmovima kad prisluškuju u drugu sobu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?