|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pohovan kackavalj
28.3.2010 15:35:34   
Anoniman
Kako ga spremate?
uvaljate posebno u brasno pa jaja pa prezle ili napravite smesu pa onda???

evo dva recepta:

1.
Potrebno je: 300 g kačkavalja
100 g brašna
50 g prezli
2 jajeta
ulje Priprema: Stariji kačkavalj isecite na tanke režnjeve. Svaki komad uvaljajte najpre u brašno, zatim zamočite u razmućena jaja, a potom u prezle. Tako pripremljene režnjeve pržite na dobro zagrejanom ulju da poramene s obe strane.
2.

Potrebno je:300gr tvrdjeg kačkavalja,2 kom jaja,brašno,vegeta i ulje. Priprema:Od jaja,vegete(ne preterano posšto je kacčkavalj već prilično slan) i brašna napraviti smesu malo gušću od smeše za palačinke,kačkavalj iseći na parčad debljine otprilike jednog prsta,uvaljati sa obadve strane u smesu za pohovanje i pržiti na jako zagrejanom ulju,kad porumeni gotov je.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Pohovan kackavalj
28.3.2010 16:09:51   
*Alexx*
Super, OTI, uvek sam se pitala kako se pravi user posted image

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Pohovan kackavalj
28.3.2010 16:13:11   
dakana
Koji sir obicno kupite, kada ga pohujete? Ja obozavam pohovan kackavalj, ali mi se cini da uvek nekako kupim neki pogresan, pa mi se malo raspadne, tj. iscuri  na sve strane user posted image user posted image user posted image . Dajte savet.....

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Pohovan kackavalj
28.3.2010 17:21:09   
Anoniman
cini mi se da je laksa druga varijanta...a isti djavo...

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Pohovan kackavalj
5.10.2010 15:48:06   
usamljena
Ja od danas zvanicno dizem ruke od ovoga! Vec treci put kako ga pravim i procuri obavezno. Necu vise da se nerviram user posted image

_____________________________

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce




(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Pohovan kackavalj
5.10.2010 15:51:31   
Shishica
Stavi na jacu vatru i brzo na jednu pa dr stranu i etogac... ako malo curne pa sta... samo da ne ostane bez njega jaje i prezle user posted image

_____________________________

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Pohovan kackavalj
5.10.2010 16:08:09   
usamljena
Tako i pravim ali curi user posted image Bas me nervira a volim da ga jedem. Sledeci put (kad dodje do toga) cu probati bez prezle

_____________________________

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce




(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here