|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
1.11.2013 17:36:57   
madre

IZVORNA PORUKA: jovicaa

hvala zene, viking to je bata hijavata(on je malo mesio, malo grickao fondan i pokusavao da mi prepipa tortuuser posted image ), a bebcu je rodjendan user posted image
pravila sam po minjinom receptu, koji je zaista sjajan, odusevljena samuser posted image
i nisam imala nikakvu opremu... sve sam sama pravila, samo su medice izvadjene kalupom za kolace...

primetila sam da fondan svi skidaju sa parceta torte, pojedu tortu, a fondan ostave sa strane!
ako sam sa nekim bliskim prijateljima na slavlju, ja im svima to uzmem i pojedem, toliko toga moga da pojedem da je to cudo jedno... cesto mi bude muka posle toga, ali to samo ako preteram, a uglavnom preteramuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1476
1.11.2013 17:40:45   
jovicaa
fondan je prava secerna bomba, ide 900 gr secera u prahu po receptu... ali ok je ukus... ja kazem mmu bice nam vesela deca na rodjendanu od kolicine secera, skidacemo ih sa plafonauser posted image
madre moras da se bacis na pravljenje fondana posto si ljubiteljuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1477
1.11.2013 17:41:25   
Janncica
Jovice user posted image super je... Znaci,nije tesko? E ima i ja da napravim. user posted image
Jesi plazma tortu pravila? Sta si mazala preko?

< Poruku je uredio Janncica -- 1.11.2013 17:43:01 >

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1478
1.11.2013 17:43:09   
jovicaa
pazi ako ja mogu, moze svako. jedino mislim da je bitno da se odgleda par tutorijala na netu i strogo prati minjin recept. i da se bilduje par dana preuser posted image , posto su mi otpale ruke dok sam zamesila i obojila. i treba dosta vremena.. barem je meni..

pravila sam minjinu plazma tortu, samo sto sam smanjila kolicinu secera na pola. premazala sam puterom obicnim pa onda fondan. fina cvrsta je minjina plazma. KLIK

< Poruku je uredio jovicaa -- 1.11.2013 17:47:27 >

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1479
1.11.2013 17:46:39   
Olga75
Jovice , svaka cast user posted image
sad znam koga cu da ujurim da mi ukrasi tortu za sledeci zvercicin rodjus user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1480
1.11.2013 17:50:27   
jovicaa
hvala olgauser posted image
dogovoreno, samo moras da mi platis jednu masazu posle pravljenja torte, jer mi otpadaju ledja i ruke, osecam se kao da sam provela 5 sati u teretaniuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1481
1.11.2013 17:55:11   
Olga75
izmasiracu te ja user posted image
onda znaci dogovorenooo user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1482
1.11.2013 18:21:32   
Anoniman
jovice, super je torta!
ja sam u dilemi - kod nas ovde u poslasticarnici prave dobre torte u smislu ukusa, ali sto se ukrasavanja tice, mogu samo da "zalepe" ono od gore, ne prave tako od fondana ukrase. s druge strane, videla sam na sajtu jedne poslasticarnice lepo ukrasene torte, ali ne znam kakvog su ukusa. ta druga poslasticarnica nije tako daleko, ali ne mogu peske do tamo, nema ni direktno autobusa, pa me mrzi da isprobavam.
a mm dodatno komplikuje jer on nece posnu tortu, a njegovi svi poste u vreme kad je M rodjendan. onda sam zamislila da ih pitam da dve manje torte spoje u jednu...

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1483
1.11.2013 18:30:04   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Olga RR

izmasiracu te ja user posted image
onda znaci dogovorenooo user posted image user posted image

user posted image user posted image
ksena zavisi sta ti je bitnije... kontam da je ukus ipak, barem meni.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1484
1.11.2013 19:00:43   
New Mom
Vau, jovice, preeeeedivnaaaaa!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1485
1.11.2013 19:53:28   
Moiraina
Jovice, torta je super! Svaka čast! Inače i moje dete obožava da jede fondan, mora od svake boje da proba po malo user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1486
1.11.2013 20:38:54   
Snelle
Jovice, ja sam oduševljena! Svaka ti čast! Ti si očigledno umetnička duša kad ti je iz prve ovako ispalo. Ja fotografiju svoje prve torte sa fondanom ne smem ni da gledam kad pregledavam slike na kompu user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 1.11.2013 20:45:38 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1487
1.11.2013 21:04:44   
minnica
jovice, super tortica! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1488
1.11.2013 21:05:42   
lesica
Jovice, bravo. Fenomenalna je torta user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1489
1.11.2013 21:17:38   
Torbica
Bravo Jovice, odlicna je!!!!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1490
1.11.2013 21:53:27   
Janncica
Joco,koliko ranije si napravila fondan? I koje boje si koristila i kako... Objasni sve onako k'o debilu slobodno.user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1491
1.11.2013 22:07:01   
jovicaa
zene hvala vam puuuunoooooouser posted image bas ste mi ulepsale ovaj naporan danuser posted image
moiraina i aleks je morao sve boje da proba, i umislio je da mu se zeleni fondan najvise svidjauser posted image
snelle za ovo umetnicka dusa imas fondan od mene, po zeljiuser posted image

janncice napravila sam tortu, pa fondan i odmah presvlacila. kupila sam gel boje.
znaci prvo sam po minjinom receptu lepo umesila taj fondan i onda sam podelila, najveci deo sam obojila zelenom bojom, mocila sam cakalicu u boju pa zabadala u fondan, ali trebalo mi je sto godina da dobijem zeljenu boju. nisam ni razmisljala o tome da mogu fondan dan ranije da napravim, mozda bi mi tako bilo lakse... ali ja sam sve u cugu.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1492
1.11.2013 22:12:00   
mtajcica83
Jovice divna je torta, bas..Svaka castuser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1493
3.11.2013 21:10:56   
lokica77
jovicee predivna je torta, ja se nisam usudila da se upustim u avanturu sa fondanom pa sam danas narucila tortu za K, sledece godine mozda i pokusam, a sto se tice minjine plazma torte exxxtra je ja je cesto pravim i super je za svaku priliku

< Poruku je uredio lokica77 -- 3.11.2013 21:11:56 >

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1494
4.11.2013 9:08:06   
Peace*
Bravo Jovice! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1495
4.11.2013 9:40:00   
nata11
Super je tortica user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1496
4.11.2013 10:50:57   
vikiveki
Jovicee user posted image za tortu i ja sam htela jednom da ćerki za rođendan napravim tortu sa fondanom,ali mi nije uspelo,verovatno je fora da imaš dobar recept.Hoćeš li nam odati tajnu tvog recepta za fondan?Po slici vidim da ti je fondan ispao super

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1497
5.11.2013 15:34:42   
lokica77
drustvance help, porucila sam tortu od 6kg za K divan dan, sad se nesto preracunavam tj napravila sam spisak gostiju bice nas oko 50 pa se nesto mislim da nije malo 6kguser posted image ,sta mislite ?

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1498
5.11.2013 15:42:37   
Misha i Ljisha
evo lokice ja dosla hihih ali ne mogu ti pomoci oko pitanja, plus ja sam jedna od onih osoba koje misle uvek da je malo pa ja sve naveliko i za armiju, no necu da te tripujem mojim tripovimauser posted image

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1499
5.11.2013 15:46:35   
Zemunka85
Nasa je imala 5kg, bilo nas je 30ak i bilo je poprilicno knap.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here