|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
12.10.2013 11:04:56   
Cindarella
Jovice,ja sam prosle godine za M-ov drugi rodj pravila vozic od plazme,prekriven domacim fondanom.
user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1451
12.10.2013 11:12:38   
jovicaa
stravaa je, samo sto bih ja neku manju varijantu...
a reci mi kako ste cuvali ovu tortu, gde ste je drzali? kontam da ne moze da se prekrije nicim i stavi u frizider?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1452
12.10.2013 11:19:18   
Cindarella
Ja sam je napravila dan pre,i drzala u podrumu. Temperatura je kao u frizu bila.user posted image Nije bila prekrivena.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1453
12.10.2013 11:19:58   
NadaR
Jovice , ja sam prvi put radila fondan prije petnaestak dana za M rodjendan.

Uopste nije komplikovano . Ja sam pravila neki najobicniji od murshmallow bombona. One spuzvaste (bijele i roze ,FINI) . Ubacila sam ih u mikrovalnu na 40s , malo su omekanile i onda sam dodavala secer u prahu dok nije prestalo da se lijepi za ruke. Jednostavno na stolu razvila oklagijom i prebacila na tortu. Kad je meni totalnom pocetniku uspjelo , uspjece i tebi 100 % .

Stajala je u frizu od subote podne do nedelje popodne , nista joj se nije desilo.

< Poruku je uredio Nada RR -- 12.10.2013 11:21:26 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1454
12.10.2013 11:30:58   
Janncica
Kako vi pravite plazma tortu? Je l to onaj recept u koji idu ziva jaja? user posted image Ja se nesto mislim da pravim mm tortu za rodjendan.I stavila bih fondan preko.Koje boje kupujete za bojenje fondana?
Pravila bih srce user posted image pa da bude crvene boje fondan sa belim kuglicama okolo... user posted image
a mozda i odustanem ako me iznervira do tad koji put user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1455
12.10.2013 11:42:22   
lesica
Jancice, evo recepta po kome ja pravim plazma tortu I u nju po potrebi ubacim svašta tipa krem bananice, iseckanu jaffu, komade čokolade, suvog voća, žele bombone....

A boje... pa ja najčešće uzimam eterika, nekad gel nekad u prahu, nekad tečne, mislim realno ja najviše volim gel, ali ako ne nađem nije problem.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1456
12.10.2013 11:44:53   
Cindarella
Ja pravim klasicnu. Plazma,gazirani sok od narandze,maslac i krem bananice.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1457
12.10.2013 12:07:37   
jovicaa
moj recept za plazmu je sledeci:
600 gr plazme
1 dobro jutro mlecni margarin
i soka od breskve, gustog, po potrebi da se umesi..
bude predobra, jako ukusna, svi je hvale.. meni je tako najlepsa bez dodataka... eventualno nekad iseckam bananu na kolutice pa je oblozim pre slaga.
ali bude dosta mekana, ne znam da li ce mi stajati fondan na njoj, ili da je napravim da nekako bude cvrsca?
nado nadam se da ce i moja biti uspesnauser posted image
ima sjajnih slicica torti na netu KLIK

ova mi je prelepa a klasicna KLIK

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2013 12:13:54 >

Direktna veza do poruke: 1458
19.10.2013 23:54:17   
Moiraina
user posted image
Evo je, spremna za sutra. Prvo mi se učinilo da će mi jedna mera fondana biti nedovoljna, ali uspela sam da napravim sve što sam planirala.
Rođendan je bio juče i napravila sam mu Lesicinu tortu sa keksom i jogurtom (od voća sam stavila breskve iz kompota), morao je da ima torticu za duvanje svećice. Ova je za sutra za proslavu u restoranu (torta je jaffa, ali sam je malo modifikovala). Brine me samo što mi je jedan od filova ispao malko ređi, pa se samo nadam da se neće raspasti do sutra.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1459
20.10.2013 0:11:33   
Leax
Moiraina svaka cast torta prelepo izgledauser posted image pravi si majstor. Klinci ce biti odsevljeni kada je vide .user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1460
20.10.2013 0:56:29   
viking
Moiraina, stvarno si profi user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1461
20.10.2013 8:55:37   
NadaR
Divna je ! Svaka cast! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1462
20.10.2013 13:29:54   
jovicaa
super morianauser posted image
kako si pravila slova i zvezdice?

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1463
21.10.2013 15:32:36   
tanjica85
odlična je. mmmmm njam,njam

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1464
22.10.2013 8:27:13   
Lu

IZVORNA PORUKA: jovicaa

stravaa je, samo sto bih ja neku manju varijantu...
a reci mi kako ste cuvali ovu tortu, gde ste je drzali? kontam da ne moze da se prekrije nicim i stavi u frizider?

Ja držim tortu u kalupu poklopljenu, u friđideru ili na terasi pošto bude kraj 11. mjeseca.

Nego jel imate neku ukusnu tortu za dječiji rođendan, ispucala sam više onu čokoladnu, sa kroasanama, kinder i nutelu.
Meni je ova plazma nekako preobična za rođendan, treba mi nešto sa lijepim kremovima, ako imate idejeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1465
22.10.2013 8:29:38   
Anck Su Nmaun
Ja jaaako volim jednu sto moja mama pravi, kao suskava ali kore se ne suse do kraja, s dva fila , jedan cokolada, drugi kao neka vanila nemam pojma i nekad ubaci i voce, a mogu i bananice , ima vise varijanti.... Svi se Uvek oduseve ovom tortom!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1466
22.10.2013 8:37:45   
MASHKA
ja nikako da okačim torticu sa Stašinog trećeg rođendana:
user posted image

Direktna veza do poruke: 1467
22.10.2013 8:50:05   
Lu
Vauuu predivnouser posted image
Moj bi R. ubio za štrumpfove ali ja to ne bih znala napravitiuser posted image
Anck ako imaš recept pišiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1468
1.11.2013 17:18:56   
jovicaa
evo i nase tortice, danas sam je napravila(4,5 h intezivnog pravljenja, ali mislim da se isplatilo).. nisam mogla da izdrzim morala sam odmah da okacim sliku. jako sam zadovoljna, posebno s obzirom da mi je ovo prvo druzenje sa fondanom
user posted image
i bata je pomogao(odmagao)user posted image
user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1469
1.11.2013 17:24:07   
viking
Super je torta, a slavljenik je presladak! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1470
1.11.2013 17:24:40   
madre
jovice, svaka cas_t, za prvo pravljenje je i vise nego odlicnauser posted image
ja ne znam zasto ja toliko bezim od pravljenja tog fondana, sve nesto mislim da se ne bih snasla, pa i ne pokusavamuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 1.11.2013 17:26:38 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1471
1.11.2013 17:28:14   
dijana1*
Jovice svaka cast, super je torticauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1472
1.11.2013 17:29:02   
jovicaa
hvala zene, viking to je bata hijavata(on je malo mesio, malo grickao fondan i pokusavao da mi prepipa tortuuser posted image ), a bebcu je rodjendan user posted image
pravila sam po minjinom receptu, koji je zaista sjajan, odusevljena samuser posted image
i nisam imala nikakvu opremu... sve sam sama pravila, samo su medice izvadjene kalupom za kolace...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1473
1.11.2013 17:29:47   
Ana RR
Jovice, prelepa je torta user posted image a bata još slađi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1474
1.11.2013 17:33:46   
Figaro88
Jovice super vam je tortauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here