|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
15.3.2011 18:05:46   
Verus
Misicu mali, a gde da nadjem recept te kasato torte?
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Verus, ako prvi put radis, mozda je najbolje da napravis neku od ovih cvrstih torti poput kasato torte. U nju mozes uvek da stavis sta pozelis poput komadica cokolade ili malo nekog voca, ona je u svakom slucaju sa cokoladnim filom i klincima se svidja. A ako ti je zbog matorih, uvek mozes da je serviras sa malo sladoleda ili tako nekim dodatkom

Sa njom ces imati najmanje problema sa ukrasavanjem

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 351
15.3.2011 18:13:13   
Lu
KASATO TORTA
Evo Verus, Minavb je stavila receptuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 352
16.3.2011 3:24:11   
Verus
user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 353
18.3.2011 16:49:41   
Pretty78
Upravo zavrsila tortu za bratovog klinca sutra slavi 2 rođus user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 354
18.3.2011 16:51:01   
Ana RR
Wooooow kako je dobra user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 355
18.3.2011 16:51:49   
anajid
Jao Pretty zeno,jest tebe krenulo.PREDIVNA je torta,ja cu te unajmiti za sledeci rodjus!user posted image
Reci mi molim te sadrzaj unutrasnjostiuser posted image i sa kojim to fondanom pravis?

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 356
18.3.2011 16:52:42   
Pretty78
user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 357
18.3.2011 16:54:19   
Pretty78
dakle...mojih ruku delo i autici :)
ja nisam pravila tortu snajka je pravila, mislim da je pesak torta
a fondan je onaj sa glicerinom i zelatinom i fruktozom :)

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 358
18.3.2011 17:02:24   
JMPM
Pretty zeno,dolazim kod tebe na kratak kurs user posted image !Prelepo je!!!!!Svaka cast!user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 359
18.3.2011 17:11:30   
Pretty78
AJDE AJDE mozeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 360
18.3.2011 17:21:18   
moja ciklama
Pritty78 svaka čast ženouser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 361
18.3.2011 17:21:59   
MarijaBg
Torta je savrsena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 362
18.3.2011 17:28:54   
Anoniman
Pretty torta je savrsena.

Verus, videcu sa mamom, imala sam odlican recept za kasato (pravi se sa pettit buerre) ali mi je sve to kod nje. Nadam se da ti nije hitno. Uglavnom se u izmrvljen keks dodaje smesa putera, cokolade i verovatno zumanaca i secera sa pare, a u sve to onda seckani zele, seckani lesnici i sta ti vec sve padne na pamet. Ima fora kako da ti masa ne bude previse zitka, a u svakom slucaju ona se u frizideru stegne tako da mozes da je oblikujes kkao hoces.

A pitacu i koleginicu, ona pravi isto dobru keks tortu da mi posalje recept.

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 363
18.3.2011 17:41:42   
Pretty78
Hvala hvala.....ako neko zeli otvorena sam za sve ponude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 364
18.3.2011 17:42:31   
Anoniman
gde si pisala kako je proslo na rodjusu?

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 365
18.3.2011 17:48:05   
Pretty78
nigde ahahaahah
ma bilo je super klinci su se odusevili sa tortom, svasta smo se igrali
a slikice imas ovde

p,s izvinjavam se za off

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
18.3.2011 23:42:05   
Nensi*
Odlicna ti je torta,svaka cast zeno user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 367
18.3.2011 23:51:19   
choopa choops
Pretty SAVRSENO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 368
18.3.2011 23:53:44   
Anoniman
Bravo Pretty user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 369
19.3.2011 9:53:31   
Anoniman
Nije moj recept, od prijateljice je ali je dobar

Umutiti 400 g prah šećera pa dodati 500 g lomljenog keksa/moze i plazma mada je ukusnija kad je petit keks/, 250 g mlevene plazme, 2 dl soka od pomorandže /meni je najlepše kad stavim fantu/, 150 g seckanih oraha /ako volite, ja ih ne stavljam mada po receptu treba/, 150 g mlevenog pečenog lešnika, 250 g otopljene čokolade. Sve dobro umesiti i oblikovati željeni oblik, pa ostaviti da se stegne i prosuši. Ukrasiti pa duvati rodjendansku svećicu :)

Kad sjedinjuješ masu delovaće ti tvrda i suva ali nemoj ništa dodavati nego moraš rukama da sjediniš.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 370
23.3.2011 10:46:25   
JMPM
Drage moje,treba mi pomoc.Treba da pravim sestri za proslavu odbrane diplomskog tortu koju cu da ukrasavam fondanom,ali ne znam koju da pravim...heeeelp user posted image !Treba da bude sa sto tanjim korama (jer ne voli inace kore) i da ima nesto vockasto u sebi user posted image !Predlozi?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 371
23.3.2011 11:22:20   
indy_25
Jmpm imaju extra dvije torte sa povodom tih dimlomskih stavicu ti link samo da ih pronadjem extra su  negdje sam ih vidjela samo moram da se podsjetim gdje. A to za tanke korice i fil i to cu ti pronaci na coolki samo da uhvatim vremena od Sare vidjecu danas da pokusam.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 372
23.3.2011 11:32:40   
indy_25
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=166639866700149&set=o.190724975308&theater

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=166640130033456&set=o.190724975308&theater

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=166639443366858&set=o.190724975308&theater

evo ova jedna naci cu ti jos user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 373
23.3.2011 11:44:11   
indy_25
evo i ova http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1389878501917&set=o.190724975308&theater

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 374
23.3.2011 11:53:32   
viking
Ukucaj u Google graduation cakes i dobićeš gomilu slika user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here