|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
11.3.2011 16:16:54   
viking
A gde je recept za taj famozni fondan? user posted image

IZVORNA PORUKA: Maya21

onaj indin sa bombonama penastim i bas je super!! od sada samo torte sa fondanom pravim user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 326
11.3.2011 17:11:04   
Anck Su Nmaun
ja cu ipak naruciti torticu, vec trazim ideje, a za 2 meseca je rodjos, jesu te torte od fondanta skuplje?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 327
11.3.2011 17:37:32   
Verus
Ja pravim ovu tortu za Helenin rodjus. Drzite mi fige!  Drugarica ce mi pomoci da je ukrasimo.

user posted image

Naravno, stavicu i sliku torte koju sam ja pravila, da uporedimouser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 328
11.3.2011 17:49:23   
Anoniman
Verka, ambicioznouser posted image
Šalim se, ja sam antitalenat za ukrašavanje tortica, pa mi ovo deluje kao nemoguća misijauser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 329
11.3.2011 18:16:53   
Pretty78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upravo zavrsilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 11.3.2011 18:17:31 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
11.3.2011 18:18:52   
Pretty78
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 331
11.3.2011 18:19:05   
bratzz
user posted image user posted image user posted image PRELEPOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 332
11.3.2011 18:19:14   
Vika
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 333
11.3.2011 18:24:17   
Pretty78
jejejeje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 334
11.3.2011 18:26:22   
Pretty78
mnogo sam ponosna na samu sebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 335
11.3.2011 18:58:13   
indy_25
opa evo jos jedne umjetnice bravo Pretty pa ti si profi u pravljenju torti sa fondanom user posted image user posted image user posted image .

Mayo tvoju sam vec komentarisala na fb ali evo i ovdje cu super super super cista 10 user posted image .

Verus bice lijepa tortica msilim da je nije tesko napraviti user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 336
11.3.2011 19:05:38   
Anck Su Nmaun
Pretyyy svaka cast..super jeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 337
11.3.2011 19:49:27   
Pretty78
indy prvi put sam pravila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 338
11.3.2011 21:03:15   
Anoniman
pretty super je user posted image user posted image user posted image evo ja bih je sad jela

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 339
11.3.2011 21:05:04   
Verus
Tu je zato drugarica da pripomogneuser posted image
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Verka, ambicioznouser posted image
Šalim se, ja sam antitalenat za ukrašavanje tortica, pa mi ovo deluje kao nemoguća misijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
11.3.2011 21:06:14   
Verus
Slazem se indy! Deluje uaaaa,a u stvari dva sprata, sve pokriveno tim fonduoom ili kako se vec zove.  Jedino ne znam sta cu "unutra" da uradim, tj. dal da bude cokoladna ili kakva..nisam odlucila

Pretty, superuser posted image
IZVORNA PORUKA: indy_25

opa evo jos jedne umjetnice bravo Pretty pa ti si profi u pravljenju torti sa fondanom user posted image user posted image user posted image .

Mayo tvoju sam vec komentarisala na fb ali evo i ovdje cu super super super cista 10 user posted image .

Verus bice lijepa tortica msilim da je nije tesko napraviti user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 341
11.3.2011 21:09:58   
Anoniman
Verus, ako prvi put radis, mozda je najbolje da napravis neku od ovih cvrstih torti poput kasato torte. U nju mozes uvek da stavis sta pozelis poput komadica cokolade ili malo nekog voca, ona je u svakom slucaju sa cokoladnim filom i klincima se svidja. A ako ti je zbog matorih, uvek mozes da je serviras sa malo sladoleda ili tako nekim dodatkom

Sa njom ces imati najmanje problema sa ukrasavanjem

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 342
11.3.2011 21:21:44   
Pretty78
ja sam pravila reformu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
11.3.2011 21:25:48   
Anoniman
da i ona je zgodna. Jesi li kupovala korice ili ih sama pravis

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 344
11.3.2011 21:31:25   
Pretty78
sve sama pravila...osim svecice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
11.3.2011 21:34:19   
Anoniman
Sjajna si, pisi posle kako je proslo, secam se da si otvorila i temu kako da zabaljate svu tu decurliju user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 346
11.3.2011 23:25:32   
Pretty78
hocu naraaavskkkkkkkkkkiiiiiiiiii

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
11.3.2011 23:49:05   
Brana
Pretty mila BRAVOOOOOOOOOOOOOOO SVAKA CAST!user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 348
11.3.2011 23:51:07   
Pretty78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 349
11.3.2011 23:59:17   
choopa choops
Pretty is a pro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svaka cast!!!! Fenomenalna je!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here