Lilly* -> Brzinski ručkovi (26.3.2010 21:15:07)
|
IZVORNA PORUKA: pepino Jel ima neko neki brzi,lak recept za danas,kasno dolazim sa posla,oko 5,a u medjuvremenu na poslu samo jednom jedemo,pa budemo jako gladni,ne mozemo izdrzati da nesto pravim sat-dva...Ovih dana sam nesto smisljala,danas nemam nikakvu ideju,ako ko ima javljajte... IZVORNA PORUKA: Lilly RR Najbrže ti je da uzmeš mleveno meso i da ga prodinstaš sa mešanim povrćem (iz kesice ), možda uz to i paradajz čorbica, ona bude za 5 min. gotova; takođe su ti brzinske neke špagete ili da spržiš kobaje ili ćevape uz recimo pire krompir ili šampinjone IZVORNA PORUKA: BabyG Ja sam danas pravila makarone sa sirom u rerni. Ništa brže, a mmmmm kako je ukusno! IZVORNA PORUKA: liliana E, meni je ovo super, a jako je brzo: Oljuštiš krompir i iseckaš na kockice. To skuvaš (brzo se skuva jer su kockice sitne): Ocediš vodu. U drugu šerpu zagreješ ulje, dodaš 2 kašike brašna, 2decilitra vode i 2 decilitra mleka, sol. Moraš mešati da ne zagori. Kad je sos postao gušći ubaciš unutra krompir i-gotovo!!! Šta vi kuvate kada imate malo vremena? Dajte predloge, a da to baš ne budu samo makarani sa ovim ili onim sosom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
|
|
|
|