|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo
27.4.2010 12:55:53   
bebablue
Pahuljo veruj da je sve ok i mazi svoju pahuljicu!
Drzim fige od srca.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 176
27.4.2010 12:56:07   
magnetic
Okejuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 177
27.4.2010 13:02:17   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: bebablue

Pahuljo veruj da je sve ok i mazi svoju pahuljicu!
Drzim fige od srca.user posted image user posted image

"mazimo se" i "pricamo" kako cemo sve da ih zeznemo jer smo mi ok user posted image
bebo user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 178
27.4.2010 13:04:47   
bebablue
IZVORNA PORUKA: pahulja76

"mazimo se" i "pricamo" kako cemo sve da ih zeznemo jer smo mi ok user posted image
bebo user posted image

Tako je!user posted image user posted image user posted image
I ima da ih sve zeznete! Divim se tvojoj hrabrosti user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 179
28.4.2010 8:41:37   
Lilly*
Dan mrmota user posted image Ustala, pijem kafu sa vama pa se spremam kod doktora user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 180
28.4.2010 8:42:38   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 181
28.4.2010 9:34:02   
Tara

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Evo mene, išla za džabe, dr mi otišao u BG user posted image Sutra ću morati ponovo ići.
Tara, javi nam se i stavi slikice user posted image
Pahuljo, držimo palčeve user posted image user posted image

Nisam dobila slicice user posted image ali sam videla moju bebanu user posted image 29+4 i Ima 1650g , dupe slatko user posted image
Posle mi je radila "rucni " pregled"user posted image user posted image user posted image joj kako me je bolelo user posted image
Malo su mi i suze krenule , ali sam ih brzo obrisala da ne pocne da se dere na mene user posted image
I radila mi je ctg kad sam vec tu user posted image posle mi je dala papitic i kaze sve je u redu user posted image
Ja onaj papir nista ne razuem ,ali kada ona kaze da je sve ok , samo pise u uglu 1cm , sta sad to znaci , nemam pojma .

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 182
28.4.2010 10:28:31   
Snelle
Tara, što se CTG-a tiče, gornja "skala" ti označava bebine otkucaje srca, a donja kontrakcije. Bebini otkucaji treba da idu do maksimum 160. Pišu ti brojke sa strane i za srce i za kontrakcije!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 183
28.4.2010 11:26:54   
Lilly*
Tara, ne vidim zašto bi se derala na tebe user posted image To je čist bezobrazluk, a ja bih joj na to sigurno ljubazno rekla: "Molim Vas, nemojte se derati na mene" user posted image Pa mislim stvarno! Važno je da je bebac ok, nije važno što ne razumeš šta piše na papiru user posted image Ali, ako te interesuje, napiši, neko će se valjda naći da protumači user posted image
Moj dr je odmah sa vrata rekao: "Kako ti je lepo narastao stomak" a ja user posted image user posted image Rekao je da trudnoća teče savršeno. Evo nekih mera: BPD:58,5 mm; AC:209 mm; OFD:70,2mm; TM: 700g user posted image ; FL: 37,7mm; HL: 36,9mm. Slušali smo srce user posted image i gledali otkucaje na ekranu user posted image Dobila sam i takvu slikicu user posted image Baš potrefi user posted image Vidi se srce user posted image Tako da vam je neću ni stavljati. Dao mi je da pijem Totemu, jer mi je hemoglobin bio snižen. Rekao da ga pijem mesec dana, 2x dnevno, pa ću uraditi analizu krvi. Sledeća kontrola za 5 nedelja. Dao mi zeleno svetlo za Zlatibor user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 184
28.4.2010 11:47:15   
Dora
user posted image
Bravo Lili. Idete na Zlatibor? Uzivajteuser posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 185
28.4.2010 11:55:47   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 186
28.4.2010 13:34:28   
pahulja76
user posted image user posted image user posted image superiska lillyka
mi bili na MR-u (pahuljica je ovog puta bila mirna tako da mama nije morala dugo da lezi u onoj "kanti" od aparatauser posted image ), za rezultate su mi rekli da zovem u petak u 14h, dotle ce valjda biti gotovi i rezultati kordocenteze.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 187
28.4.2010 13:43:59   
Daca88

mi bili na MR-u (pahuljica je ovog puta bila mirna tako da mama nije morala dugo da lezi u onoj "kanti" od aparatauser posted image ), za rezultate su mi rekli da zovem u petak u 14h, dotle ce valjda biti gotovi i rezultati kordocenteze.

user posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

Direktna veza do poruke: 188
28.4.2010 13:49:53   
bebablue

Drzi se pahuljo user posted image user posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

Direktna veza do poruke: 189
28.4.2010 13:51:20   
pahulja76
"drzimo se" user posted image

daco, bebo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 190
28.4.2010 14:03:55   
Lilly*
Držimo palčeve Pahuljo user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 191
28.4.2010 17:13:50   
minna

pahuljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 192
28.4.2010 21:39:36   
Anna79

Pahuljice  user posted image  user posted image  user posted image

Direktna veza do poruke: 193
29.4.2010 8:00:06   
pahulja76
lilly rr, minna, anna79 user posted image user posted image user posted image

ps.bili smo juce i kod dr na uz, cista je velicine skoro kao i prosle nedelje jedino sto se podelila, bila je iz 2 dela kao jedna osmica i nula a sada se ta "osmica" podelila na 2 dela-ne znam koliko je to dobro user posted image , sad su sigurni da je na jetri, samo da sacekam rezultate kordocenteze, MR-a do sutra user posted image . trenutno imamo 474g, dr kaze da to odgovara nedelji u kojoj smo, srculence normalno kucka, mozak je ok, kicmeni stub takodje, svi ostali organi su savrseno razvijeni...

< Poruku je uredio pahulja76 -- 29.4.2010 8:04:52 >

(odgovor članu Anna79)
Direktna veza do poruke: 194
29.4.2010 11:56:33   
Lilly*
Pa valjda je dobro dok ne raste user posted image Samo hrabro pahuljice user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 195
29.4.2010 11:58:41   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Pa valjda je dobro dok ne raste user posted image Samo hrabro pahuljice user posted image user posted image

joj lillyka, tesim se svaki dan al me "izjeda" to cekanje rezultata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 196
29.4.2010 12:06:06   
Lilly*
Mogu da mislim kako ti je user posted image Ja sam čekala rezultate amnio pa sam mislila da ću izludeti, a to je kratko trajalo u odnosu na ovo sve što se tebi dešavauser posted image Nema šta drugo da ti kažem, osim da te podržavam i da budeš hrabra još malo, kada si već toliko izdržala i da veruješ da će sve biti najbolje moguće user posted image

Direktna veza do poruke: 197
29.4.2010 12:07:58   
Anoniman
I mi smo juche bili na pregledu.... user posted image

Devojchice imaju oko kilu i po svaka, duzinu dr nije mogla da izmeri poshto su jako nemirne i nisu u polozaju kakvom bi mogla da izmeri duzinu user posted image   Inache...jedna beba mi sedi na grlicu...a glavica joj je sa leve strane mog stomaka... druga bebica se guzi sa desne strane...a nogice su joj ispod mojih rebara , glava dole.... Kaze dr kako trenutno stoje....i s obzirom koliko mesta imaju...zasad mi predstoji carski rez.... ali za dve nedelje idem na kontrolu...pa tjemo videti dal su se predomislile user posted image

Inache me je dr pohvalila da super izgledam i da smo bash porasli.... merila mi je pritisak koji je 120/80 shto je dobro, dala mi je uput za antitela i krvnu sliku user posted image

Direktna veza do poruke: 198
29.4.2010 12:10:31   
Lilly*
Super Smeški user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 199
29.4.2010 12:13:11   
Anoniman
Samo ja na onom uz vishe nishta ne raspoznajem user posted image Dok su bile male...videla se cela beba pa sam znala shta je shta....a sad da mi dr ne objasni gde je shta....ne bi imala pojma shta gledam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here