Anoniman -> RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo (15.7.2010 10:23:43)
|
Jutros bila na kontrolni bris na ureaplasmu i CT,doktorka mi radi popodne,a ja morala jutros jer ovi iz higijenskog ne rade popodne.U cekaonici buljuk bakica,ja nikada nisam videla da trudnice nekome toliko smetaju koliko njima(a ja bila jedina trudnica tamo)problem je bio sto ce da me uvedu prekoreda.Te ova alergicna na sunce pa mora do 10 da stigne na autobus,te ova da trudnice treba da cekaju,pa znaju trudnice da foliraju da boli samo da bi usle prekoreda,katastrofa.I dobijem ja male bolove u cekaonici,ulazim ja,lezem na sto i zalim se kako me boli stomak,ja joj objasnim da me bolucka dole levo,a da osecam da mi se ceo stomak zgrcio.Pipa ona mene i kaze da mi je grlic malo tvrdji,i da ce da mi napise uput za UZ kod moje dr danas,i da dodjem iako prekine da me boli.Sta mislite,zasto?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sta znaci kad je grlic tvrdji? A,da,rekla mi je da pijem partusisten na 4 sata dok ne dodjem na uz(to mu dodje da ga popijem u deset,kao sto jesam).
|
|
|
|