Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 17.1.2013 15:48:34
|
|
|
|
NadaR
|
o baklavi
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 10:57:56
|
|
|
|
lesica
|
Da li da pravim odmah ili popodne pitu sa eurokremom.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 11:29:04
|
|
|
|
madre
|
da zakazem sebi masazu, sva sam ukocena!
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:05:55
|
|
|
|
Verolina
|
Razmisljam kako sam od nedavno uplovila u neke mirne misli. Cak je i sredina oko mene potpuno mirna i pored svih problema. Pitam se da li je to zatisje pred buru
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:08:45
|
|
|
|
Jole84
|
Ja razmišljam o svojoj ironiji i pesimizmu. Kad isplove na videlo,uplašim se sama sebe
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:11:33
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ja razmišljam o svojoj ironiji i pesimizmu. Kad isplove na videlo,uplašim se sama sebe Ha ha ha...Ne brini, neces umreti. Ha ha ha..Ja obozavam ironiju i sarkazam. najveci izvor humora su za mene, a takodje obozavam ljude koji znaju da ih koriste, jer su po difoltu jako inteligentni. Ako ce te utesiti, jedan period sam zamisljala svoju sahranu i kako bi to sve moglo izgledati. Dakle, sumnjam da si presla ovu granicu bolestine u mislima
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:14:25
|
|
|
|
Jole84
|
I ja sam saranjena odavno sad se već kidam od smeha,blesavico jedna
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:16:16
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ....
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:17:27
|
|
|
|
Jole84
|
Ne znam samo da li su te udarala kola kao mene ili si umrla u cvetu starosti
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:21:37
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam se onako "nemotivisano" samo nasla u sanduku. Razlog smrti nije bio relevantan. Ha ha ha...Bitno je da sam izgledala mrsavije i da je sminker odlicno odradio svoj deo posla. da se biraju manekeni medju pokojnicima sigurno bih dobila lentu
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:27:43
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Razmisljam kako sam od nedavno uplovila u neke mirne misli. Cak je i sredina oko mene potpuno mirna i pored svih problema. Pitam se da li je to zatisje pred buru To je zatišje pred sunčani period A za manekenku u sanduku ću reći samo - budi bože s nama
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:31:04
|
|
|
|
Verolina
|
Sta 'oces? Bila sam stvarno lepa
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:31:23
|
|
|
|
Jole84
|
Jaoj umreću
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:36:24
|
|
|
|
bea83
|
Najgore je od svega je što mogu da te zamislim Ko je sad bolesniji?
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:37:08
|
|
|
|
Jole84
|
Bea dobrodošla u klub
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:37:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Najgore je od svega je što mogu da te zamislim Ko je sad bolesniji? Takvu te volEm
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 12:40:55
|
|
|
|
bea83
|
Odavno sam ja u klubu mada se trudim da delujem normalno Verka nemoj samo da se vraćaš u plavuše onda će mi vizija biti mnogo realnija
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 18.2.2013 20:19:48
|
|
|
|
branki*
|
razmisljam cime da spucam ovog mm
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 19.2.2013 2:37:08
|
|
|
|
Modessty
|
hoću da spavaaaaam!!!! moža će mi pomoći jak udarac u glavu
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 12.3.2013 9:08:54
|
|
|
|
lesica
|
Šta da kuvam danas,uopšte nemam ideju.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 12.3.2013 9:19:34
|
|
|
|
adulence
|
da li da seuputim do grada sa Ivom da pozavrsavam neke papire..
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 12.3.2013 9:21:00
|
|
|
|
lesica
|
Adulence,idi napolju je sad divno!!!
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 12.3.2013 10:09:01
|
|
|
|
Olga75
|
hm , joj trebalo bi generalno spremanje , joj sta sa igrackama , sve sto sklonim ona primeti i ves bi danas malo trebalo peglati a prozori , jos se vidi kroz njih al i za prenje je vreme ne razmisljam pozitivno izgleda
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 12.3.2013 10:17:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Ni o cemu,sto je stvarno iznenadjujuce,mada sad sam se setila da ne znam sta ce mo za rucak danas
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 12.3.2013 10:29:27
|
|
|
|
milenatea
|
svasta mi se vrzma po glavi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?