Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 12:56:18
|
|
|
|
maca821
|
Razmisljam o tome kako mm kao da ne zeli bebu, on je za muckanje kad je njemu do toga, a kad nije nema sanse
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 12:56:29
|
|
|
|
minavb
|
Kamen, izjela sam slovo.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:03:37
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ko podiže kamen, ruka mu se osušila. A šta ti nije jasno?
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:07:43
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: minavb Ko podiže kamen, ruka mu se osušila. A šta ti nije jasno? Ko je podigao kamen, figurativno govoreći. Zašto me pitaš šta mi nije jasno? Znaš li ti da to ovde znači da želiš fajt?
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:11:21
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:13:08
|
|
|
|
Lu
|
Fajt nego šta To ti je ono, neka baci kamen ko je bez grijeha...mene bar asocira na to.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:13:11
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Kakav smajli
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:16:50
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Fajt nego šta To ti je ono, neka baci kamen ko je bez grijeha...mene bar asocira na to. C, to ti je ono kad podigneš kamen, gamad koja se krila ispod, razmili se na sve strane.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:20:30
|
|
|
|
Lu
|
Aaaa ti već znaš šta znači...jel to ima veze sa bubašvabama možda Ja razmišljam koliko kalorija ima ona čorbetina što sam je napravila, smazala sam dva tanjura od jutros.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:21:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahhh, kako bih volela da ovaj vikend i pored kiše prođe mirno, da se odmorim, i izmazim sa mojim momcima
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:22:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR jel to ima veze sa bubašvabama možda Slušaj ti! to što me mina nazvala bubašvabom JEDNOM ne znači da sad svi moraju da mi prisvajaju novi nadimak
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:23:01
|
|
|
|
minavb
|
Povrće jedi koliko god Ima veze sa bubašvabama, jašta. Ninočka, ne sećam se jesam li rekla da si kao bubašvaba ili sam baš rekla da si bubašvaba, ali u svakom slučaju ti nadimak nije ostao. A i dans sam mislila na gamad generalno.
< Poruku je uredio minavb -- 21.10.2011 13:25:35 >
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:45:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: *Alexx* Niste čule? Smak sveta u petak. Koji po redu? Ja mislim da je meni treći Bubašvabo jedna evo....
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:48:04
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: *Alexx* Niste čule? Smak sveta u petak. Koji po redu? Ja mislim da je meni treći Bubašvabo jedna evo....
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:54:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Eto, sad sam ja kriva sto je nina bubasvaba
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 13:54:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislite o tome!
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 14:00:31
|
|
|
|
JMPM
|
Naterale ste me da mislim o bubasvabama
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 14:35:28
|
|
|
|
GRGA
|
Maco .....isti slucaj je i kod mog muza,,i za osobine,i z amuckanje...da nismo mozda udate za istog covek:)
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 14:38:55
|
|
|
|
Olga75
|
razmisljam o smislu zivota i kojecemu i sve se svodi na jedes , s***s , spavas , radis pa u krug ko da nemam drugog posla majku mu
< Poruku je uredio Olga RR -- 21.10.2011 14:39:14 >
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 14:41:47
|
|
|
|
GRGA
|
Ja trenutno razmiljam o tome kako bih celi zivot provela pored sporeta ..da li sma ja luda...ili je to posledica detinjsta sto sam bila gladna,zeljna,nije bilo ni porodice ni kuce,ni rucka...................sta znam
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 14:44:52
|
|
|
|
Olga75
|
Grga
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 14:45:30
|
|
|
|
GRGA
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 16:53:54
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR razmisljam o smislu zivota i kojecemu i sve se svodi na jedes , s***s , spavas , radis pa u krug ko da nemam drugog posla majku mu Ako ti to tako vidiš, ako kreneš da misliš da ti je život pun ljubavi, radosti, da imaš na čemu da budeš zahvalna svaki dan...onda je život nešto drugo Ja to sad prosipam filozofske fore Ali ima istine, vjeruj mi
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 16:56:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Razmisljam da li cu se od februara vratiti na svoje radno mesto, ako mogu i dalje da ga tako nazovem.
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 21.10.2011 19:58:58
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Olga RR razmisljam o smislu zivota i kojecemu i sve se svodi na jedes , s***s , spavas , radis pa u krug ko da nemam drugog posla majku mu Ako ti to tako vidiš, ako kreneš da misliš da ti je život pun ljubavi, radosti, da imaš na čemu da budeš zahvalna svaki dan...onda je život nešto drugo Ja to sad prosipam filozofske fore Ali ima istine, vjeruj mi Upravo čitam knjigu 'Jedi,moli,voli'... i čitavo jedno poglavlje od 100 strana je posvećeno ovome što LU kaže, knjigu toplo preporučujem jer je mene živčanog stvora sklonog 'pretresanju i analiziranju' i te kako dovela da neke stvari pogledam drugačije i da razmislim, ali ovaj puta drugačije Kanim se posle ove, da nadjem onu 'Kkve su ti misli,takav ti je život'...ustvari to će mi biti must.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?