Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:44:39
|
|
|
|
Rivana
|
Idem da piskim
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:45:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Idem da piskim ... i to obavezno, ako me mrzi da se tušnem (ako me izmori previše ) onda se samo plahnem dole, pa tuširam kad ustanem... ....
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:46:37
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Rivana Idem da piskim ... i to obavezno, ako me mrzi da se tušnem (ako me izmori previše ) onda se samo plahnem dole, pa tuširam kad ustanem... .... isto ponekad se samo zaperem
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:48:04
|
|
|
|
Modessty
|
a da! piškanje obavezno!
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:48:38
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Modessty a da! piškanje obavezno!
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty a da! piškanje obavezno! mod draga pamtićeš ove poslednje dane trudnoće po sexy temama ...
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:51:20
|
|
|
|
jacagoga
|
Volim sex i rado ga se secam!!!! A nekada, pa zapalim cigaricu....
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 15:04:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mazimo se..mrnjauuuuu
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 16:49:06
|
|
|
|
goda
|
Lezim neko vreme i uživam,a zatim idem na tuširanje,a kada nisam trudna idemo zajedno na tusiranje,sada nam je kabina mala.
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 16:54:22
|
|
|
|
Suncicabg
|
On zapali cigaricu a ja se ogrebem za koji dim
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 17:59:50
|
|
|
|
2002m
|
Upalim TV
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 18:39:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
Okrenem se da spavam he he
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 18:46:19
|
|
|
|
Anoniman
|
pre trudnoce...zapalim cigaru sada...probudim se (posto seks sada samo sanjam)
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 18:46:21
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Formulacija pitanja me zeza- dobrog sexa? Drage moje, sta je to?????? Šta onda uradiš nakon lošeg?
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 18:49:19
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: OTI pre trudnoce...zapalim cigaru sada...probudim se (posto seks sada samo sanjam) E da si mi bliže, ne bi ti meni njega sanjala
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 18:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI pre trudnoce...zapalim cigaru sada...probudim se (posto seks sada samo sanjam)
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 18:52:23
|
|
|
|
lothroniell
|
Zao mi je sto znam kako je to! IZVORNA PORUKA: OTI pre trudnoce...zapalim cigaru sada...probudim se (posto seks sada samo sanjam)
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 18:53:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg On zapali cigaricu a ja se ogrebem za koji dim Od kad je poceo da pusi ovo isto!
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 19:26:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: OTI pre trudnoce...zapalim cigaru sada...probudim se (posto seks sada samo sanjam) E da si mi bliže, ne bi ti meni njega sanjala
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 19:28:44
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: OTI pre trudnoce...zapalim cigaru sada...probudim se (posto seks sada samo sanjam) E da si mi bliže, ne bi ti meni njega sanjala Crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi
< Poruku je uredio eugenija -- 2.2.2010 19:34:17 >
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 19:38:16
|
|
|
|
buhla
|
ponovimo ga!
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 19:42:49
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: eugenija
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 19:46:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad skoro mi se bile oduzele noge koliko je dobro bilo,nisam mogla da se pomerim!
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 19:48:51
|
|
|
|
Daca88
|
Sada se ne seksamo,zabranio nam je dr.odnose.Kada nismo radili na bebi,onda smo oboje isli na zajednicko tusiranje,pa smo popili neki sokic da se okrepimo,legli nazad u krevet,pricali ili gledali tv,a vrlo cesto bi usledela i repriza .Od kako radimo na bebi,moja procedura se sastojila od minimum pola sata lezanja posle odnosa,od jastuka pod guzom,skupljanja nogu u kolenima,dizanja istih na zid itd.Za to vreme je MM vecerao,uvek me je zezao da sam ga iscedila do zadnje kapi i da mora da povrati snagu .Sada od kako nemamo odnose,radujemo se danima kada cemo ih opet imati,a umedjuvremenu se lepo mazimo,ljubimo,grlimo
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 21:04:15
|
|
|
|
usamljena
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: eugenija , ovo je plakanje!!!!!!!!!!!!!! Moja zivotna prica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: