Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 15:28:23
|
|
|
|
Andrea W
|
IZVORNA PORUKA: Belgrade1976 Odmah tuš,pa neka hrana uz dobru utakmicu na TV-u...i da, bez uznemiravanja.. Isti slucaj! Nas oboje volimo kosarku i vise puta smo gledali utakmicu posle seksa.
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 16:40:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica Makarone,Ivana,sprema makarone Cccccc ivana uopste ne prati na casu
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 17:37:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Morace na dopunsku nastavu
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 22:44:25
|
|
|
|
choopa choops
|
prvo odem u WC da piškim i onda se vratim da zaspem k'o klada
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 8.7.2017 7:13:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, Veselice, vi mi drzite dopunsku?
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 8.7.2017 12:44:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa nego kako,poducicemo te svemu
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 9.7.2017 9:28:33
|
|
|
|
vocicana
|
Hahahhaa, blesavice moje, Ivana sprema makarone ..makarone Idem pod tus, vratim se i nastavim sa mazenjem...tako najvise volim
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 8:48:27
|
|
|
|
Belgrade1976
|
IZVORNA PORUKA: Andrea W IZVORNA PORUKA: Belgrade1976 Odmah tuš,pa neka hrana uz dobru utakmicu na TV-u...i da, bez uznemiravanja.. Isti slucaj! Nas oboje volimo kosarku i vise puta smo gledali utakmicu posle seksa. Jao Andrea,pa gde si ti bila sve ovo vreme? @Ivana SK : pa nije ovo bilo pitanje šta prvo uradite oboje? :) Ili ipak jeste..? Šalim se,pa ima dva TV-a,tablet,telefon,fiksni,šta joj volja..
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 9:23:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa znas kako, meni ne bi odgovaralo da posle svakog seksa muškarac ode raditi nesto sto voli, a ja ne. Nemam nista protiv utakmica, da se razumemo. Istina, ja volim fudbal.
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 9:35:43
|
|
|
|
Belgrade1976
|
A pa nije to bukvalno posle svakog,naravno..Nemam neku naviku ili da unapred znam šta ću raditi posle.. Uostalom,zar ti ne reče da bi da zaspiš odmah posle?
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 10:16:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aha, da zaspimo oboje Moji odgovori se trenutno ne racunaju jer bih sve dala za san
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 15.7.2017 21:47:16
|
|
|
|
degu
|
Zagrlim ga i obicno komentarisem kako je bilo, a on mi kaze: Iskoristila si me
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 16.7.2017 21:13:27
|
|
|
|
vocicana
|
Degu, mi se isto salimo vrlo cesto.
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 17.7.2017 22:26:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odem da spavam... ako je stvarno bio dooooooobar to mi naj vise prija
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 18.7.2017 13:05:50
|
|
|
|
Belgrade1976
|
E,a šta znači dobar,pošto stalno to naglašavate?Šta je po vama dobar sex?Ako svršite ili..?
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 10:58:40
|
|
|
|
vocicana
|
Sex je dobar uvek, nego je to onako ubaceno kao usput, sta uradite posle dobrog ssexa. Pitanje doba dana kada se to desi, a kvalitet...pa valjda ne radimo neke stvari da bi tek uradili, nego zato sto oboje zelimo.
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 11:18:33
|
|
|
|
krin 40
|
Koliko sam dugooo bila bez sexa ovih dana nakon dobrog sexa tražimJOŠ dobrog sexa
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 11:20:48
|
|
|
|
emicaa
|
Krin manijace
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 11:23:05
|
|
|
|
krin 40
|
❤..
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 13:08:59
|
|
|
|
vocicana
|
Carice.To je prava stvar. Sex kao lek i kao melem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: