Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 15:28:23
|
|
|
|
Andrea W
|
IZVORNA PORUKA: Belgrade1976 Odmah tuš,pa neka hrana uz dobru utakmicu na TV-u...i da, bez uznemiravanja.. Isti slucaj! Nas oboje volimo kosarku i vise puta smo gledali utakmicu posle seksa.
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 16:40:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica Makarone,Ivana,sprema makarone Cccccc ivana uopste ne prati na casu
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 17:37:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Morace na dopunsku nastavu
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 7.7.2017 22:44:25
|
|
|
|
choopa choops
|
prvo odem u WC da piškim i onda se vratim da zaspem k'o klada
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 8.7.2017 7:13:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, Veselice, vi mi drzite dopunsku?
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 8.7.2017 12:44:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa nego kako,poducicemo te svemu
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 9.7.2017 9:28:33
|
|
|
|
vocicana
|
Hahahhaa, blesavice moje, Ivana sprema makarone ..makarone Idem pod tus, vratim se i nastavim sa mazenjem...tako najvise volim
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 8:48:27
|
|
|
|
Belgrade1976
|
IZVORNA PORUKA: Andrea W IZVORNA PORUKA: Belgrade1976 Odmah tuš,pa neka hrana uz dobru utakmicu na TV-u...i da, bez uznemiravanja.. Isti slucaj! Nas oboje volimo kosarku i vise puta smo gledali utakmicu posle seksa. Jao Andrea,pa gde si ti bila sve ovo vreme? @Ivana SK : pa nije ovo bilo pitanje šta prvo uradite oboje? :) Ili ipak jeste..? Šalim se,pa ima dva TV-a,tablet,telefon,fiksni,šta joj volja..
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 9:23:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa znas kako, meni ne bi odgovaralo da posle svakog seksa muškarac ode raditi nesto sto voli, a ja ne. Nemam nista protiv utakmica, da se razumemo. Istina, ja volim fudbal.
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 9:35:43
|
|
|
|
Belgrade1976
|
A pa nije to bukvalno posle svakog,naravno..Nemam neku naviku ili da unapred znam šta ću raditi posle.. Uostalom,zar ti ne reče da bi da zaspiš odmah posle?
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 10.7.2017 10:16:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aha, da zaspimo oboje Moji odgovori se trenutno ne racunaju jer bih sve dala za san
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 15.7.2017 21:47:16
|
|
|
|
degu
|
Zagrlim ga i obicno komentarisem kako je bilo, a on mi kaze: Iskoristila si me
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 16.7.2017 21:13:27
|
|
|
|
vocicana
|
Degu, mi se isto salimo vrlo cesto.
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 17.7.2017 22:26:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odem da spavam... ako je stvarno bio dooooooobar to mi naj vise prija
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 18.7.2017 13:05:50
|
|
|
|
Belgrade1976
|
E,a šta znači dobar,pošto stalno to naglašavate?Šta je po vama dobar sex?Ako svršite ili..?
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 10:58:40
|
|
|
|
vocicana
|
Sex je dobar uvek, nego je to onako ubaceno kao usput, sta uradite posle dobrog ssexa. Pitanje doba dana kada se to desi, a kvalitet...pa valjda ne radimo neke stvari da bi tek uradili, nego zato sto oboje zelimo.
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 11:18:33
|
|
|
|
krin 40
|
Koliko sam dugooo bila bez sexa ovih dana nakon dobrog sexa tražimJOŠ dobrog sexa
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 11:20:48
|
|
|
|
emicaa
|
Krin manijace
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 11:23:05
|
|
|
|
krin 40
|
❤..
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.7.2017 13:08:59
|
|
|
|
vocicana
|
Carice.To je prava stvar. Sex kao lek i kao melem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?