Anoniman -> RE: Cuclice i flašice (23.12.2011 16:06:23)
|
IZVORNA PORUKA: eleninA mame...nije htela Avent... Ponovo smo dali na Chicco varijabilnu, na protok jedan... curi ko ludo, ali ona pije... ljuti se, bacaka i na kraju popije.. Mislim, vidi se da hoce da pije na Chiccovu, ali gundja, ljuti se.. Ne znam sta mi je gore- da li kada zaspe uz Nuk-jer napravi vakuum pa mleko stane, vristi uz Avent 3+-ocigledno joj je tvrda cucla, ili gundja i na kraju uz moljenje i pevusenje popije na Chicco..i usput joj iscuri sigurno deset__ak ml niz obraz... (dodajem- gladna je, i u pitanju je kolicina od 150...). Javila sam mojima da pogledaju u Bg T.Tippie flasice.. Svaki obrok mi je postao mucenje.. Da nisu mozda zubici..?[sm=zmeden.gif] (bali, gura ruku u usta i uvlaci donju usnicu..) Kako napravi vakuum na Nukovoj flašico da mleko stane? Nisam baš razumela taj deo? A koja je cucla? Nuk ima po veličinama cucle. 1- od 0 do 3 meseca, 2 od 6 do 18... ali u okviru svake veličine imaš tri dimenzije rupice: s za vodu, m za mleko i l za gustu hranu kad se daje na flašicu. Ako mleko ne prolazi kmoguće je da ste uzeli cuclu sa s otvorom. A vakuum jeste neophodan da bi beba vukla mleko.
|
|
|
|