Nensi* -> RE: Cuclice i flašice (29.11.2011 16:14:23)
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: smeskicTB da li ste uzimale nuk, uske, staklene? kakve su za odrzavanje-sa cetkom se peru, jel' da? ksenooo, u pravu si! imam nameru po komad da uzmem..pa ce onda da se dokupi!;) Mi koristimo staklene NUK (staklene imaju samo uzane) i nikad nikakvu manu im nisam našla. Imamo i 2 male plastične jer su lagane pa njima Nevena uči da pije sama ali staklene su neuporedivo zahvalnije i bolje za održavanje. U početku sam ih sterilisala posle svakog korišćenja a prala četkom (imam njihovu četku koja u dršci iam četkicu za cucle) a sad cucle perem četkicom a sve ostalo ubacim u mašinu i samo dodatno isperem pod mlazom vode kad vadim iz mašine... Cucle jednom nedeljno ubacim u sterilizator i gotovo... Cucle koristimo silikonske jer se kaučuk razmekša i raspada vremenom a silikon peri, deri ne možeš mu ništa... Imaju i siroke staklene,ali samo od 150ml,Vuk je do skoro iz nje pio vodu dok je nije razbio,onda smo presli na plasticnu,a mleko i dalje pije iz velike uzane staklene i super nam je. A uzana moze lepo da se opere sa onom cetkom za flasice,samo uzmi onu sto ima sundjer na kraju.
|
|
|
|