Yula -> RE: Osip (23.2.2012 21:28:11)
|
Veceras se cujem sa drugaricom i prica mi da se isto desilo i njenoj malenoj. Isto je kupila neke jeftiije pelene. Mom L. pocelo to da izlazi pre nekog vremena, sad dal' od Huggies-a, ili sto sada koristimo samo ljubicasti pampers, koji mnogo bolje apsorbuje pisku( onaj zuto-zeleni sam morala u poslednje vreme da menjam na max. dva sata, jer moj bebac pije puno vode i piski kao veliki ). Baba moje drugarice je reagovala bas na taj ljubicasti pampers i to isto takvim osipom. E, sad, nemam pojma, kupili smo nekoliko pakovanja ovog ljubicastog, teracu sa njim, a pokusacu da mu zastitim kozun ekom kremom sa cinkom kao sto je Mitosil ( MicinaMama, jesi li ga koristila, drugarica mi rece da je njima samo ono pomagala kod pelenskog osipa ). Mi inace nemamo puno osipa, ima iznad rese i vrlo malo na jednoj preponi, i malo na ledjima. Uglavnom, Huggies sam odmah sklonila na stranu i ne koristim ga, ali tackica i dalje ima. Mada, dok sam njega koristila osip je bio intenzivniji, a i napune se dok kazes keks, plus propustaju tecnost. [sm=zmeden2.gif]
|
|
|
|