nenja22 -> RE: Silikonske bradavice (9.6.2011 14:52:02)
|
pa nemoj toliko da se brineš i oko toga šta će biti sa jednom, ako druga već ima potencijala da se razradi...hoću reći, meni je proizvodnja mleka u desnoj dojci bar duplo manja nego u levoj, i verujem da to donekle ima veze i sa razrađenošću kanalića, kao posledicom te uvučenosti bradavica, što je isto tako sa te desne strane bilo uvek izraženije...jeste malo smešno jer je asimetrično, kad mleko naiđe, pa ova leva ohoho, a desna nešto mi malo se poveća, al' važno da on ima da se naklopa... a što se tiče čuvanja ovih veštačkih, tako je, ja ih nisam sterilisala, samo prala jednom dnevnom recimo, onako detaljnije, pa posle potapala u prokuvanu vodu, a između to spiranje vodom sa česme i gotovo [sm=smiley1.gif] a nisam u tom periodu mnogo išla od kuće, dok sam njih koristila, pa za nošenje nisam imala prilike, ali mislim isto ne moraš nešto sterilno, nego neku kutijicu, lepo opereš pa u to, da ima poklopac da dobro dihtuje, one od krem sireva ili tako nešto npr, verujem da bi moglo da posluži [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|