nenja22 -> RE: Silikonske bradavice (7.6.2011 12:10:15)
|
moje bradavice takođe bile uvučene, nešto se malo pojave kad se diraju, pri tuširanju i tako to. doktor mi celu trudnoću bio u fazonu da ih malko trljam peškirom posle tuširanja, al' nije nešto insistirao i bio u fazonu "ma srediće to beba"... e sad, da l' je samo Kosta obavio posao, ili ja mislim jesu i veštačke bradavice, da se vratim na temu [sm=smiley1.gif] (btw, moje su od kaučuka, chicco_ve, ali mislim da je to sve manje bitno, sem ako je bebac zahtevan u smislu šta hoće a šta neće u usta, a ovaj moj trpa i silikon i kaučuk bez problema [sm=smiley1.gif]) plus mislim da su me one u tih nekih prvih 2-3 nedelje što sam ih intenzivno koristila prilično spasle ozbiljnijih ragada... tako da, moje iskustvo ide skroz u prilog njima, ne samo za problem uvučenih bradavica, nego i povređenih, rekla bih. plus, meni su u porodilištu, a i posle, tu i tamo govorili da ih izbegavam, kao navićiće se beba, pa neće hteti posle bez, ali ja bih rekla da je to isto kao i sa flašicom...verovatno ima malaca koji tako, ali moj se, hvala bogu, nije takvim pokazao, bez problema smo prešli na mene samu i sad je to praktično skroz ok... tako da, mirjanice, ja bih rekla, samo napred sa njima kad dođe vreme...a vremenom ćeš verovatno lako ih se i rešiti [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|