*boka* -> RE: 4D ultrazvuk (1.7.2011 16:38:10)
|
Bea ja sam isto radila taj besplatan UZ u 10 nedelji i plakala sam od srece kad sam videla da moja beba tad ima vec sve ekstremitete, prstice, mase rucicama i ritka se. Savrsen osecaj i stvarno vredi otici, pogotovo sto je besplatno. Tacno je da se u 10. nedelji ne mogu dijagnostikovati mnoge eventualne anomalije ploda, ali se cak i tada mogu videti deformiteti kicmenog stuba, srcana radnja da li je pravilna i ritmicna i jos neke stvari. Sve u svemu, jako ces se obradovati kada se prvi put susretnes sa necim sto zivi u tebi, tj. sa svojom [sm=duda.gif] Taj UZ ce ti raditi doktorka Radakovic, inace ona meni vodi trudnocu od pocetka, ali u domu zdravlja i predivna je zena, jako ljubazna, bas ce ti se posvetiti. Mozes sve da je pitas, uvek ljubazno odgovori na sve sto te zanima. A za kasnije, expertski UZ je zaduzen doktor Zivanic. On je jedan od najboljih ultrazvucnih dijagnosticara u Srbiji. I sto ti devojke rekose, odlaskom na besplatan 4D u 10. nedelji oni te vec zavode kao svoju pacijentkinju i svaki sledeci put kada odes za bilo sta imas popust. Moj savet ti je da to iskoristis. Samo zakazi na vreme. I naravno prenesi nam utiske [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|