mjaumjau -> RE: 4D ultrazvuk (27.3.2011 12:49:50)
|
IZVORNA PORUKA: Joj@ Nismo babe sa pijace (bar ja nisam).Zna se kako se treba ophoditi prema pacijentu. A to ko je najcenjeniji a ko nije, misljenja se nikada nepodudaraju stopostotno. ozbiljno teto (seko, kako god), mozda sam zvucala napadno, to je zato sto mi je slaba tacka neeticko ponasanje doktora, prosto me boli to. E sad, to sto sam ja (najverovatnije) time uvredila nekog docu koga ti gotivis, nije mi bila namera, pricala sam objektivno, ninakoga konkretno nisam mislila. Na tvoju zalost,ni ja nisam baba sa pijace tako da nisi uspela da me uvredis. Tek sam napunila 22 godine,ali hvala Bogu,ceo zivot imam prave kontakte,tako da znam gde je sta najbolje-najbolji frizer,najbolji klub,pa i najbolji doktor i ordinacija,jer ja sam osoba koja za sebe uzima samo najbolje,uvek i svuda. I ovde sam upravo da dam dobronameran savet ostalim trudnicama,naravno da svako ima pravo na svoje misljenje,ali OBJEKTIVNO nije kad ti isprozivas nekog doktora koga nisi videla ni jedan jedini put svom zivotu,s tim ces se sloziti. I meni su slaba tacka gramaticke greske (ne+glagol,malo slovo na pocetku recenice i slicno...) pa se suzdrzavam da ti ne skrecem paznju na nesto sto si trebala da naucis u osnovnoj skoli. Pozdrav!
|
|
|
|