Verolina -> RE: Slava (30.4.2014 18:00:24)
|
Priblizava mi se slava-Djurdjevdan i ja vec vidim da cu u narednim danima da se raspadnem od posla. Prosle godine sam natuknula svekrvi kako bi mi bilo mnogo lakse da pravim torte, a ne kolace, a danas kad sam dosla kod nje da uzmem orahe videla sam da je ona brze bolje pozurila da VEEEEEEEEEEC napravi jednu vrstu kolaca, od ukupno dve ili tri koje ce MOOOOOOOOOOOZDA praviti, ali je ta jedna dovoljna da mi osujeti plan za torte. Tako da cu praviti sitne kolace. Mi imamo mnogo gostiju, jako mnogo, pojede se oko 10-12kg sitnih kolaca i jos se toliko pakuje u milostu. Tako da cu i ove godine praviti 16-17 vrsta plus svekrvine 1-3 (kako bude raspolozena) da podmirim slavu. Meni se ne svidja cinjenica da su nam se slave pretvorile u gomilu "zdranja". Ja neke ljude ne vidim po nekoliko meseci i onda mi se to vidjenje svede na menjanje tanjira[sm=smiley13.gif]No, nebitno, ja bas volim svoju slavu i smatram je najlepsom, samo bih volela kad bih imala neku pomoc dok je pripremam, a ne samo leva smetala. Zato sam resila da rodim ceru za ispomoc u narednim decenijama[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|