Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 20:59:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Obozavam ovu temu!Nije me bilo par dana i prvo sam dosla ovde sve da pregledam,kako vam rastu decicaaaaaaaa !Evo sad opet malo mog Stefija
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 21:28:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Jmpm, kako je samo porastao, lutak mali Evo jedna koja spada u temu "da se smejemo našoj deci"
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 21:35:53
|
|
|
|
minavb
|
Lutkice!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 21:36:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Nedjo ! Nesa je kralj!Kako dobra fotkica,ne mogu da verujem,odusevila sam se !
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 21:54:10
|
|
|
|
engimengi
|
Engimengijevci!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 21:55:43
|
|
|
|
LillyT
|
Nedjo, imamo istu fotelju
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 21:58:57
|
|
|
|
New Mom
|
Jao... stvarno... nemam dovoljno reči da ne zvučim da se ponavljam, a da dovoljno opišem sve ove lepote ovde...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 22:01:34
|
|
|
|
maslinica
|
mnogo su slatka decica...loth..kako ti je slatk dete, i kako je vejiki vec frajer...pupupup....za sve lepe bebe sa rr-a
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 22:02:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Nedjo, imamo istu fotelju To je bila moja fotelja dojilja Sad Neša skače po njoj kao da je od armiranog betona, samo čekam da se raspadne
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 22:47:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Engimengijevci neku noc gledam slike na FB i kazem mm vidi slatkise...a on gleda i rece ima li sta lepseeee ( inace je zeleo blizance)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 22:58:06
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Nedjo, imamo istu fotelju jbt, i ja imam istu. forma ideale?
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 22:59:21
|
|
|
|
LillyT
|
Yap. Uzas, od toliko lepe dece, ja se dohvatila fotelje. Zene, klinci su vam divni
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 3.7.2010 23:09:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pupala sam seeee... al bas volim kad sam golisava... i neecu da se obucem mama Da vas upoznam sa mojom zilafom... a ovo je ostalo drustvo...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.7.2010 16:11:09
|
|
|
|
ljubavce
|
evo i nas od pre nedelju dana
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.7.2010 16:14:21
|
|
|
|
ljubavce
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Obozavam ovu temu!Nije me bilo par dana i prvo sam dosla ovde sve da pregledam,kako vam rastu decicaaaaaaaa !Evo sad opet malo mog Stefija obozavam decake sa dugom kosicom, presladak je jedva cekam mom Vasi da malo poraste kosica, ja ga necu sisati !!! a da, imamo istu posteljinu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.7.2010 20:21:32
|
|
|
|
anajid
|
Moj brat i ja!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.7.2010 20:24:29
|
|
|
|
anajid
|
Kupam se u bazencicu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.7.2010 21:24:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ala ste porasli...a vidi kosicu kakvu ima ...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.7.2010 21:30:01
|
|
|
|
anajid
|
Ala ste porasli
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.7.2010 22:55:16
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Joj srce malo, Pretty predivan je pogledala sam.A Martina kako spava humor,
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.7.2010 22:56:31
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Joj srce malo, Pretty predivan je pogledala sam.A Martina kako spava humor, hvala SUPER MAMA....a Martina je komedija sama po sebi....to je bilo prosle godine umirali smo od smeha
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.7.2010 9:25:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Dobar daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.7.2010 9:40:30
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Dobar daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dzavolcic mali!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.7.2010 10:49:27
|
|
|
|
Anoniman
|
hej bre koliko decaka na ovoj strani.. I mozda da izaberem jednog za sebe...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?