Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.6.2010 14:29:10
|
|
|
|
minna
|
divna su vam decica!!! Pepeljugo, Vuk je presladak!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.6.2010 14:33:53
|
|
|
|
Mishica 77
|
Sanji, Pilence deca su vam pravi lepotančići!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 9:38:22
|
|
|
|
minavb
|
Samo da vam mahnem drugariiiiii
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 9:43:22
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Srecice mala, ti si pravi lepotan.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 9:48:07
|
|
|
|
Markovicka
|
Mina, deluje mnogo starije, med jedan
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 10:14:42
|
|
|
|
minavb
|
mudrica
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 10:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
vanja pa on je...nemam reci...dusaaaaaaaa jedva cekam da krenemo u setnju zajedno evo i tea da vam mahne malo na stomaku...gledam kroz prozor...uh ala je ovo tesko
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 11:00:27
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 11:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina, Vanja je kao secer! Teica je bas porasla! slatko Smeski, gledam ih svaki dan na fb! Misici slatki!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 11:11:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
slatke male sestrice
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 11:19:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Pilence....gde nadje tako lepe trachice za kosu? Ja ovde nadjem sve neke shugave...pa su im josh i velike... Sanji...divne su ti cure... Engi.... otjemo mi da se oprijimo?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 11:36:02
|
|
|
|
buhla
|
jooooooooooooooooj kaki su svi... bre al rastemo! evo i nas posle kupanja: a evo sad upravo lalamo:
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 11:50:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pepeljugo, Vuk je presladak!!! hvala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 11:56:03
|
|
|
|
Anitaaa
|
evo i nas
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 12:06:35
|
|
|
|
Pilence81
|
Oti,Anita,buhla,smeshice,minavb,NewMom-deca su vam prelepa imaju i na koga Smeshkice-poslala sam ti PP za trakice Evo nas u zutom protiv zutice
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 12:26:20
|
|
|
|
Daca88
|
Jooooj sva sam se raznezila,svi su medenjaci pravi
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 12:37:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav za RR lepotice i lepotane od Neše
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 12:42:03
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Vidi ti ovog malog smekera. Nedjoooooooooo ima da ga jure zenske, ma ima da se biju zbog njega.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 12:44:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala draga
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 13:50:54
|
|
|
|
Zoka81
|
Pilence mala ti je kao secer
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 13:53:07
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Joj kako me raznezila slicica, boze kakvi andjelcici.... Prelepe su Smeshki. Nemam reci!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.6.2010 14:16:36
|
|
|
|
minavb
|
Joj kakvi su svi medeni!!! Ja predlazem da ih sve okupimo jednog dana, ja moram sve da ih glocnem za obrascice. Svi su BRE lepi!!! OTI, planiram u julu da krenemo u setnju, da se deca sto pre upoznaju.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.7.2010 11:59:25
|
|
|
|
Shishica
|
Htela sam jos neke ali Slikomat nece da radi
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.7.2010 12:48:58
|
|
|
|
New Mom
|
Spremni za put, ali ne i oduševljeni! A onda je došlo lepo vreme opet...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.7.2010 13:03:10
|
|
|
|
Shishica
|
Evo..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?