|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šumadijska sarma
15.3.2010 14:18:59   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Prvo skuvas pasulj,ja na manju glavicu stavim oko 150g pasulja,ili ako uzimas iz konzerve i zatim ga doooooooooobro ocedi.
Treba ti jedna manja glavica kiselog kupusa za toliku kolicinu pasulja,poskidas listove u koje ces motati,dobro ih operes da ne budu jako kiseli i slani.Prodinstas dve glavice crnog luka,stavis jednu sup. kasiku aleve paprike,moze slatka,moze ljuta,ko sta voli.Dodas,bibera,po zelji.U to dodas pasulj da se prodinsta sa tim lukom da malo dobije taj smek !Onda svaki list punis tom smesom,zamotas kao sarmu i poredjas u vatrostalnu ciniju.Preko svake sarmice ja stavim jos malo tucane paprike,eto onako i zalijes sa malo vode da ukrcka i peces na 180 stepeni ,malo da dobije bojicu,to je u sustini sve kuvano-dinstano.
Zaboravih reci da uz to ide samo neki feta sir,ili onaj sitan sir,extra je kombinejshn



_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Šumadijska sarma
15.3.2010 14:43:28   
marince1
ovo zvuci mljac,mljac

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here