Anoniman -> RE: Hoće/neće da deli igračke (12.3.2009 8:10:41)
|
ja sam cerku ucila da dijeli medjutim kad vidim kako drugi nece da dijele svoje igracke ja sam zauzela drugaciji stav i rekla ko tebi da svoju igrackicu daj i ti svoju. Medjutim kako svako svoje dijete voli najvise, i kako sam dozivila hiljadu puta da roditelj hoce mom djetetu da oduzme njenu vlastitu igracku da njegovo djete ne cmizdri, ne dozvoljavam vise i ne dam pardona nikome, pa nije moje dijete siroce. Mozete reci da sam grozna, ali na zalost roditelji su najveci krivci, i ako ce moje dijete biti izuzetak u nazovi "finom ponasanju" e nek onda bude jalijas i skrtica! I jos nesto jako zanimljivo, cuvena recenica koju cujem, sreca pa je nisam dozivjela, "ali on/ona ti nece vise nikad doci" ili "on/ona se nece vise igrati s tobom" naravno ako mu ne dadnes igracku!!!! Pa koje tu budala!!! Sreca pa ima jednu drugaricu i jednog druga od rodjenja, s kojima stvarno nema problema, i lijepo se igraju, mada se desi da se po nekada haman pobiju oko igracke, ali kad skuze da niti jedna majka ne reaguje brzo se pomire. I teta koja ih cuva i vodi u park, jednostavno ne dozvoljava da joj neko oduzima igracke, ako se mogu lijepo igrati nek se igraju. Inace teta ih pravo voli, od rodjenja i nju cuva, tako da je uvijek ako ne i previse na njenoj strani.
|
|
|
|