Zemunka85 -> RE: Hoće/neće da deli igračke (30.6.2017 9:51:12)
|
Najteze je naci sredinu :D. Moja L ne poznaje osecaj da nesto ne zeli da da, jednostavno ona sve ZELI da da. Takva je. Mene to bas nervira. Ja joj stalno pricam da ako se njoj u tom trenutku igra sa tom lutkom, ne mora da da ... Ali ona da - i skroz joj je to ok, nista na silu. Problem je sto sam i ja iiiiista takva bila. Sve babe su me obozavale jer sam "jedina nesebicna jedinica" [sm=jezicek.gif], ali ja sam stalno sve sto jedem, pijem i sl na igralistu donosila na sve sa igralista i besomucno davala. I uzivala u tome. Bas se secam i osecaja .... Sada i nije bas tako [sm=smiley36.gif]. Nisam cicija, ali naravno ne bih bas svakom, sve iako se u parkicu naravno svi igramo sa svacijim igrackama. E, ali kod L mi smeta. Ona sve daje, sve moze, trenutno su u vrticu 3 devojcice u grupici samo, ona je jutros ponela 3 igrackice, da svaka ima, stalno me pita kada cemo ovoj, pa onoj da kupimo - spiner, loptu, sladoled i sl ... [sm=smiley29.gif]. I oduvek je takva. Nikada nije bila cicija. Sto opet kazem je sasvim druga krajnost, koja nikako nije dobra. I ne samo za to. Ja sa njom generalno imam veliki problem sto je mnogo dobra (osetljiva). Ne kazem to kao pohvalu, vec kao pravi problem...
|
|
|
|