Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 28.6.2017 12:29:16
|
|
|
|
Viksica
|
Zavisi od deteta do deteta, ali mahom oko 2-3 godine su sebicni i smo da su u centru paznje i da su sve igracke njihove :D
|
|
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 30.6.2017 0:18:08
|
|
|
|
Mariya
|
Baš tako, zavisi od deteta.
|
|
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 30.6.2017 1:23:06
|
|
|
|
choopa choops
|
Ova mala zlo pečeno, ništa ne da Šta god da se napravi, kupi, odmah prva govori: Ja ću, to moje!! Strašno.
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 30.6.2017 1:27:05
|
|
|
|
branki*
|
Boka nije bas darezljiva i nervirA me to.nadam se da je do uzrasta,samo vice moje,moje i cim neko nesto uzme,a njoj to cak nije ni zanimljivo,odmah trazi to isto i ona.
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 30.6.2017 9:20:21
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, to je do uzrasta. Još je mala. Moj G je sa 3 god počeo da deli igračke, onda kad je počeo i da se igra sa decom. Pa je počela razmena igračaka.
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 30.6.2017 9:35:03
|
|
|
|
branki*
|
Moguce,sanjalice,bas su oko nje bili neki trogodisnjaci i malo veci,sve su joj davali,a ona samo kmeci
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 30.6.2017 9:51:12
|
|
|
|
Zemunka85
|
Najteze je naci sredinu :D. Moja L ne poznaje osecaj da nesto ne zeli da da, jednostavno ona sve ZELI da da. Takva je. Mene to bas nervira. Ja joj stalno pricam da ako se njoj u tom trenutku igra sa tom lutkom, ne mora da da ... Ali ona da - i skroz joj je to ok, nista na silu. Problem je sto sam i ja iiiiista takva bila. Sve babe su me obozavale jer sam "jedina nesebicna jedinica" , ali ja sam stalno sve sto jedem, pijem i sl na igralistu donosila na sve sa igralista i besomucno davala. I uzivala u tome. Bas se secam i osecaja .... Sada i nije bas tako . Nisam cicija, ali naravno ne bih bas svakom, sve iako se u parkicu naravno svi igramo sa svacijim igrackama. E, ali kod L mi smeta. Ona sve daje, sve moze, trenutno su u vrticu 3 devojcice u grupici samo, ona je jutros ponela 3 igrackice, da svaka ima, stalno me pita kada cemo ovoj, pa onoj da kupimo - spiner, loptu, sladoled i sl ... . I oduvek je takva. Nikada nije bila cicija. Sto opet kazem je sasvim druga krajnost, koja nikako nije dobra. I ne samo za to. Ja sa njom generalno imam veliki problem sto je mnogo dobra (osetljiva). Ne kazem to kao pohvalu, vec kao pravi problem...
|
|
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 30.6.2017 9:51:58
|
|
|
|
Divnica
|
Moja Ije dobrica i deli igracke a kada joj polome ona je tuzna a meni jos vise zao, a N ne deli sve je njeno i prica to je moje ali jos je malena
|
|
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 9.7.2017 23:05:28
|
|
|
|
dddaca
|
Mi smo jos u fazi kada ne zelimo da delimo igracke i meni je to sasvim ok. Necu da je silim. Vremenom ce shvatiti da je normalno da ih deli
|
|
|
|
RE: Hoće/neće da deli igračke 21.7.2019 13:54:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Hoce da deli i cak voli da ih nudi i pokazuje kad joj neko dodje kuci, a sa bratom se samo.otima oko svega, mada mislim da je strah da ce da joj.pokvari nesto :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?