pepino
|
Ovako: 1.Porodica i njihovo zdravlje mi je najbitnije na svijetu 2.Zavisna sam od prijatelja,ljudi,a jako malo ih imam kvalitetnih oko sebe i jako sam razocarana sa tim 3.Previse pricam i jako brzo,trudim se nekada da to malo smanjim,ali ne ide 4.Uzivam u krpicama,garderobi,sminkici,volim da je zena uvijek uredna 5.Manijak sam za trosenje para,ne znam stediti,ko zna sta bi bilo sa mnom da mi nije mog muza,stedise,on me spasava... 6.Radujem se tudjoj sreci 7.Ljubomorna sam,ali to i priznajem... 8.Veliki sam tremaros i dosta sam nesigurna u sebe u mnogim situacijama,to mi je jedna od najvecih mana i to jako mrzim kod sebe 9.Doticu me i pogadjaju tudja misljenja,nazalost... 10.Razmazena sam,ali ne i sebicna i skrta 11.Nikada ne kasnim i ne volim ljude koji to rade 12.Volim zivotinje,kao mala sam imala macu i zeca,omiljena i najljepsa zivotinja mi je konj,pa pas 13.Volim mnogo muziku,ples(bavila sam se sa njim par godona),volim da pjevam 14.Lako se naljutim,ali i odljutim 15.Nikada nisam bila na dieti,ne znam sta su to kalorije...:-) 16.Volim vesele-svijetle boje 17.Previse sam iskrena,malo sta umijem da sakrijem 18.Obozavam da vidim plavo nebo,vedro,odma mi se raspolozenje bar malo promjeni na bolje 19.Volim fotografije,uvijek ih rado pogledam,vrate me u prosla vremena 20.Za vrijeme rata sam pretrpila mnoge traume,ali me to samo ojacalo i naucilo da svijet gledam drugim ocima 21.Volim da izadjem u dobrom i veselom drustvu,da se bas izdjuskam,najvise uz narodnjake,dens zabavnjake... 22.Jako sam placljiva,placem za svasta i za svakim,koga znam i ne znam,to ne uspijevam da kontrolisem iako sam pokusavala,ne biram ni vrijeme ni mjesto,samo knedla stane u grlu i gotovo...suze same krecu... 23.Voljela bi da imamo bar 2 djece,mastam o tome kakvi cemo biti roditelji,pogotovo mm,sva se raznjezim kad ga gledam sa necijom djecicom 24.Mrzim agresivnu djecu,kada tuku,ismijavaju,ponizavaju drugu 25.Vjerujem u Boga!
|