mihi -> RE: Nemamo bebe zbog finansijske krize (10.11.2011 18:27:35)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR mihi: to sto si navela, za te skupe stvari je meni kretenizam. Nasi vencani kumovi su veoma bogati, i isto tako (njegova zena u stvari), pravi komentare tipa "moja tica ne moze da nosi farmerice jeftinije od 300 eura" i sl. gluposti. Meni se bre od tih seljaka se*** sa oprostenjem. To je cist, ali CIST primitivizam kojeg osobito ima u nasoj zemlji. Normalni bogati ljudi bre ne mare, kupe skupe stvari ako vole, ili trose puno na putovanja, ali se ne busaju u grudi. Zasto? Pa zato sto je to za njih normalno, ne nesto o cemu treba raspravljati. Ja se takvih klonim. Nasmesi i begaj dalje. Ma takva su skoro sva deca dečaci VII i VIII razred kao klonirani, moj sin nosio skejterke, baš mi je bilo drago, sad i on nosi Air ljaks. Bili smo u Švajcarskoj kod moje sestre, sestričina 17god, obožavam je ali napucano sve na njoj (i ja joj kupujem) Replay farmerke, Guess torba, A&F džemper a dečko Švajcarac, sladak mnogo, skromno dete ništa firmirano na njemu. Pošto je on stariji i na fakultetu je ja je pitam jel ima kola, kaže ma ne imaće ih kad bude mogao da ih kupi, otac mu je advokat majka lekar, sigurno mogu da mu priušte to. Kaže ona neće da mu plate ni vozački da polaže, ide vozom na fakulte u Lozanu.
|
|
|
|