cvećka -> RE: opremanje kuhinje (17.5.2013 11:34:29)
|
Jasta, lepo kaze Isidora. Mislim, ja volem da imam i iza plocice, jer se par puta desilo da se nesto prolije, ili, kao mom bratu, taman uglavili novu kuhinju, sve cakum-pakum, pustili masinu za sudove, a ono nesto nije valjao odvod... i sve pozadi lepo mokro (8 Ja nista skoro i ne gledam po drugim temama, ovo sam slucajno ugledala da si pisala na onih poslednjih 5 sto se pokazu sa desne strane [sm=smiley36.gif] Uglavnom, moja firma, od kad sam u njoj, nije ugradila plocice do poda ni u jednoj od 5 zgrada koje je zavrsila. Posalji slobodno mail bilo kojoj firmi, ako neces da zoves, uglavnom odgovore, daju ponudu, a pitaj i koliko je ugradnja i to secenje, a i koliko je sa printom i bez, sigurno i tu ima razlike. Vala stvarno, neces da bijes taj zid [sm=smiley36.gif] negde pise da je uglavnom kaljeno zbog toplote, ali sama ploca za kuvanje je od kaljenog, a kad je pipnes pri ivicama ni ona nije toliko vruca kad radi ploca, pa bas da se toliko zagreje zid da puca... nesto mi nerealno. Ojdo' sutra u KG na nedelju dana, na komisiju, verovatno necu imati net [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|