Štetica -> RE: opremanje kuhinje (9.3.2014 22:55:08)
|
Trco nemo da me zivciras,pa ti si mi dala ideju za staklo,koje je jos i najskuplja stavka.[sm=jezicek.gif] Salu na stranu,planiram oko 2000€ ali ide komplet renoviranje,od uklanjanja starih plocica i parketa(od kog vec imam alergiju) pa do novih instalacija vode i struje. Kuhinju(elemente) nemam nameru da platim vise od 1100-1200e i to ivericu visoki sjaj,a ona je malo jeftinija od medijapana. Ovde se cene krecu 170-220 e duzni metar,sa osnovnim klizacima,sarkama. A za tehniku cu da posetim tehnomaniju outlet,jer nemam nameru da placam nenormalne cifre za nesto sto je izaslo tek ove godine,a istu funkciju ima kao i stari model. Primer aspirator neke poljske firme kosta 13500 a Bošov isti takav je 24000,potpuno isti,jacina,izgled i sve funkcije. E pa nedam im 100evrica vise zato sto su oni ime,a ovi nisu,a garancija je 5god i kod jednih i kod drugih. I nervira me sto kad udjem u radnju sa belom tehnikom i kad pocnu pricu o uredjajima kao najnoviji model,ej pa nekupujem haljinu,vec rernu i briga me dažl je model iz 2004 ili 2014 ako je to ono sto meni treba.
|
|
|
|