Nensi* -> RE: prestanak dojenja (18.2.2011 23:19:27)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Danas... sisao je u 1.30 i u 5.30, i onda sam oko 16h izmuzla 60ml, i grudi mi i dalje nisu mnogo tvrde, nisu da moram da muzem. Videću da li ću pred spavanje, kasnije morati. A Marko... baš je čudan već tri dana. Nešto pekmezav, da nije zbog toga što mu ne dajem da sisa preko dana? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Zao mi je sto cu ovo napisati,ali ja mislim da jeste... Vuk se mnogo promenio kad sam prestala da mu dajem da sisa i davala mu moje mleko na flasicu...Do tad je spavao celu noc,nikad se nije budio nocu da jede,ali tad je poceo...Ja sam napravila gresku sto sam mu odjednom oduzela sisu,nisam isla postepeno,sad znam da nisam trebala tako to da uradim,ali sta da radim kad sam videla da uopste ne povraca kad pije moje mleko na flasicu... I dan danas se budi nocu,bez obzira sto sisa,kao da se sad plasi da mu je ponovo ne oduzmem i do pre dan-dva nista nije hteo da pije na flasicu osim Humane koju pije pred spavanje jer se meni smanjilo mleko pa to u grudima ostavljam za noc da ne moram da ustajem...
|
|
|
|